Αυτό το συλλεκτικό κραγιόν του Dior το θέλουμε στα χείλη μας!

Όταν το θρυλικό Rouge Dior συναντά την αγάπη του Christian Dior για τον κόσμο του κινηματογράφου, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι… πολλών αστέρων!

Από την Marlene Dietrich, την Ingrid Bergman, την Ava Gardner, την Sophia Loren, την Marilyn Monroe, μέχρι την Charlize Theron, τη

Natalie Portman, την Cara Delevingne και την Angelababy, το Rouge Dior αποθεώνει τα χείλη των πιο γοητευτικών star της μεγάλης οθόνης – και αυτή τη σχέση λατρείας τιμά με μια limited edition έκδοση, το Rouge Dior Star Edition, ένα… all star κραγιόν!

Η περιορισμένης έκδοσης συλλογή είναι διαθέσιμη σε 5 εκθαμβωτικές αποχρώσεις, επιλεγμένες από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior και, βέβαια, έναν από τους πιο διάσημους makeup artists της εποχής μας. Σε nude, ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινες αποχρώσεις, τα σαγηνευτικά χρώματα του Rouge Dior Star Edition ξεχωρίζουν χάρη σε ένα γαλαξία αστεριών, χαραγμένο πάνω στο tube και τα μαγικά τους ονόματα, που παραπέμπουν στον κόσμο του κινηματογράφου.

Με στιλ κόκκινου χαλιού, το Rouge Dior Star Edition προσφέρει την ίδια εμβληματική σύνθεση με το Rouge Dior με συμπυκνωμένες, εξαιρετικά έντονες χρωστικές, εμπνευσμένες από την υψηλή ραπτική και παράγοντες περιποίησης χειλιών με εκχυλίσματα λουλουδιών. Συστατικά φυσικής προέλευσης – κόκκινη παιώνια, ρόδι, βούτυρο καριτέ – βοηθούν στην προστασία, τη λείανση και την ενίσχυση των χειλιών.

Το χρώμα ακτινοβολεί με έντονη και μοναδική λάμψη και τα χείλη τραβούν πάνω τους τους προβολείς της δημοσιότητας – το ποθούμε!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το “Sock Bun” είναι το πιο εύκολο χτένισμα για το Καλοκαίρι!

Αυτή είναι η κρέμα σώματος που θα θέλεις να φοράς όλο το Καλοκαίρι!

Αυτό είναι το πιο πολυσυζητημένο skincare tool στο TikTok, τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα