Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτησή μετά την αποχώρηση από το Survivor!

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, αφού οι πόνοι που είχε στα πόδια έπειτα από τραυματισμό δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει αγωνιστικά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με αυτό.

Μπορεί να μην πήρε τη νίκη στο Survivor ο ίδιος έτυχε όμως θερμής υποδοχής από φίλους και συντοπίτες του το βράδυ του Σαββάτου που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Δείτε

ΕΔΩ φωτογραφίες και βίντεο!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη που έλαβε από τον κόσμο, αλλά και στους δύο καλούς φίλους που απέκτησε στο Survivor, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή.

«Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ενα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά , που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου. Αυτη δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami ,που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της,χωρίς να κάνει καμία κωλοτουμπα κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf . Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του.
Bro είσαι ο,τι καλύτερο γνώρισα στο survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ενα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης στην πρώτη του ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power of Love! Δείτε φωτογραφίες!

Eurovision 2021- Damiano David: Ο frontman των Måneskin τραγούδησε “El Diablo” μετά τη νίκη

Eurovision 2021: Η απάντηση του frontman των Måneskin για το επίμαχο πλάνο -Έκανε χρήση ναρκωτικών;

Keywords
Τυχαία Θέματα