Gisele Bündchen: Τι προσέχει πλέον περισσότερο στο πρόσωπό της;

Έχοντας πλέον κλείσει τα 40, η Gisele Bündchen εξομολογήθηκε σε digital event που διοργάνωσε ο Οίκος Dior, ότι απολαμβάνει αυτή τη νέα εποχή στη ζωή της περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Η στάση της απέναντι στα πράγματα έχει αλλάξει, όπως και απέναντι στην ομορφιά και το skincare: “Στο παρελθόν δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα των ματιών μου“, είπε το supermodel και πρόσθεσε: “Όμως καθώς ωριμάζω αντιλαμβάνομαι πως τα μάτια είναι αναμφίβολα η πιο ευαίσθητη περιοχή

του προσώπου και πλέον εκεί θέλω να εστιάσω το skincare μου. Πλέον είμαι πιο συνειδητοποιημένη σε αυτό από ποτέ”.

Η Gisele μίλησε και για τη διατροφή, που παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας της: “Λέω πάντοτε, η τροφή σου πρέπει να είναι το φάρμακό σου, είναι πολύ σημαντικό το τι βάζεις στο πιάτο σου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο μιλάει για την ομορφιά εκ των έσω με έμφαση: “Μπορείς να πας και να αγοράσεις όλα τα προϊόντα που θέλεις, αλλά αν δεν τρέφεις σωστά το σώμα σου με θρεπτικές τροφές, αν δεν γυμνάζεσαι και δεν οξυγονώνεις τον οργανισμό σου και δεν κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, δεν πρόκειται να νιώθεις όμορφα. Και αν δεν νιώθεις όμορφα δεν πρόκειται να δείχνεις όμορφη. Γιατί προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κάποιον που να δείχνει όμορφος ενώ δεν νιώθει όμορφα μέσα του- εσείς έχετε δει;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Φυσικά δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε 100% με τη Gisele ότι η ομορφιά ξεκινάει εκ των έσω, από τη διατροφή αλλά και τα ίδια μας τα συναισθήματα – και, πράγματι, κανένα καλλυντικό, όσο high-end και αν είναι, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που κουβαλάμε μέσα μας και “γράφει” στο πρόσωπό μας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτά ακριβώς τα κραγιόν φόραγε η Jennifer Aniston στα Friends!

Το γλυκό, vintage καλοκαίρι της Jo Malone London!

Victoria Beckham: Αποκάλυψε την beauty κίνηση που της έμαθε η μαμά της από το… Δημοτικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα