Τα προϊόντα που θα σώσουν τα νύχια σας αν τα έχετε ταλαιπωρήσει πολύ

Οι περισσότερες από εσάς, τα τελευταία χρόνια, ζητάτε από τη μανικιουρίστ σας να σας κάνει ημιμόνιμο μανικιούρ. Ναι, είναι βολικό αφού το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο στη θέση του για 10-15 μέρες τουλάχιστον. Υπάρχετε βέβαια κι εσείς που είστε funs των Kadashian. Αυτό σημαίνει πως σας αρέσουν τα πολύ μακριά νύχια και τα εξεζητημένα σχέδια. Είναι εντυπωσιακά, δεν λέμε αλλά ταλαιπωρούν τα φυσικά σας νύχια.

Όπως καταλαβαίνετε κατά καιρούς πρέπει να αφήνετε τα νύχια σας στην ησυχία τους. Να μην τα βάφετε και να μην

τοποθετείτε τεχνητά ώστε να ανασάνουν και να δυναμώσουν.

Και εδώ ακριβώς έρχονται τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να χαρίσετε δύναμη και τέλεια όψη στα νύχια σας. 

Εμείς τα ανακαλύψαμε και σας τα αποκαλύπτουμε.

Nails INC Nailkale Superfood Base Coat: Το ανοιχτό πράσινο χρώμα το κάνει να δείχνει με βερνίκι νυχιών. Στην πραγματικότητα είναι ένα super προϊόν με συστατικά όπως εκχυλίσματα από kale, λεμόνι και ρόδι. Πρόκειται για ένα “φυσικό, δυναμωτικό χυμό” για τα νύχια. Εκείνο όμως που επαναφέρει τα νύχια σας στην αρχική τους τέλεια κατάσταση είναι η κερατίνη χαρίζει δύναμη.

Essie Treat Love & Color Nail Polish & Strengthener: Αν θέλετε να δυναμώσετε τα νύχια σας αλλά όχι να παραμείνουν διάφανα τότε το συγκεκριμένο βερνίκι θα σας σώσει. Προσφέρει επανόρθωση και μια απαλή απόχρωση που θα λατρέψετε.

OPI Nail Envy Original Nail Strengthener: Με πρωτεΐνη και κάλσιο στη σύνθεση του που δυναμώνει τα νύχια. Είναι κατάλληλο τόσο για τα αδύναμα νύχια όσο και για εκείνα που ξεφλουδίζουν και είναι ξηρά.

CND RescueRXx Daily Keratin Treatment: Είναι μια θεραπεία κερατίνης που θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματα. Δυναμώνει και θρέφει χάρη στα έλαια από jojoba και αμύγδαλο.

Sally Hansen Mega Strength Hardener: Την περίοδο που κάνετε διάλειμμα από το ημιμόνιμο μανικιούρ το συγκεκριμένο βερνίκι θα χαρίσει στα νύχια σας τη δύναμη που χρειάζονται ώστε να αποκτήσετε στη συνέχεια τα μεγαλύτερα nail trends της άνοιξης.

Κεντρική photo: Brian Dowling/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Στην πασαρέλα του Marc Jacobs είδαμε το μεγαλύτερο make up trend που πρέπει να αντιγράψετε απόψε

Crocodile nail art: Αν έχετε άγριες διαθέσεις θα το λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα