Αυτό το πρωινό είναι ό,τι πρέπει για εσένα που προσπαθείς να μπεις και πάλι στον ίσιο δρόμο (μετά τις διακοπές)

Η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές είναι δύσκολο πράγμα. Έχουμε όλοι μας συνηθίσει να τρώμε πιο «ελεύθερα» και ξαφνικά ερχόμαστε πίσω στην πόλη και στις δραστηριότητές μας και είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε και πάλι υγιεινές συνήθειες.

Καταρχάς θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι απαραίτητο να μπεις σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα από την 1η μέρα. Ξεκίνα με μικρές αλλαγές και σιγά σιγά θα καταφέρεις να επιστρέψεις σε μια πιο υγιεινή ζωή χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα που θα πρέπει να φροντίσεις ώστε να δώσεις ενέργεια στο σώμα

σου και να μπορεί να αντέχει στους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ δυναμωτικό πρωινό που θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη και θα σε κάνει να… σπιντάρεις.

View this post on Instagram

all jokes acai’d, dis bowl was berry yum . . . . . #sandiego #cali #socal #acai #acaibowl #instayum #foodie #foodstagram #buzzfeast #spoonfeed #forkyeah #berries #cacaonibs #smoothiebowl #homemade #jmt #캘리포니아 #샌디에고 #일상 #집콕 #집밥스타그램 #소통 #아사이 #아사이볼 #스무디볼 #맛스타그램 #먹스타그램 #먹스타맞팔 #선팔하면맞팔 #맛이쪙

A post shared by naomi n nico ε♡з (@nomzbynaeco) on Aug 31, 2020 at 6:57pm PDT

Τι θα χρειαστείς!

3 μπανάνες

1 ακτινίδιο

20 γρ. αμύγδαλα

200 γρ. acai πουρέ

1 κουταλιά της σούπας Marple σιρόπι

100 γρ. γάλα αμυγδάλου

20γρ. βατόμουρα

1 κουταλιά της σούπας Chia

Πώς θα φτιάξεις το μπολ σου!

Ξεκίνα προσθέτοντας στο μπλέντερ το γάλα αμυγδάλου, το maple syrup, τις κομμένες μπανάνες και τον πουρέ acai. Στη συνέχεια ανακάτεψε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια ομογενής μάζα. Κόψε σε μικρά κομματάκια τα αμύγδαλα αλλά και το ακτινίδιο.

Βάλε στο μπολ το μείγμα από το μπλέντερ. Πρόσθεσε από πάνω σε λωρίδες τα αμύγδαλα, το ακτινίδιο, κομμάτια μπανάνας και blueberries. Τοποθέτησε στην άκρη μερικούς σπόρους chia και το πρωινό σου είναι έτοιμο για να το απολαύσεις.

Το συγκεκριμένο πρωινό είναι έτοιμο σε 3 λεπτά και θα σε γεμίσει με ενέργεια και ευεξία! Φυσικά μπορείς να προσθέσεις ό,τι φρούτα θέλεις ανάλογα με το ποια είναι εποχικά ή ποια έχεις στο ψυγείο σου.

Μια ματιά ακόμα: Αυτοί είναι οι πιο φανατικοί vegan celebrities του Hollywood!

Υπάρχει ένα λαχανικό που ίσως δεν το γνωρίζεις και είναι η πιο υγιεινή τροφή ever!

Cindy Crawford: Αποκάλυψε τη μυστική συνταγή για το smoothie που τη βοηθάει να παραμένει υγιής και όμορφη!

Keywords
Τυχαία Θέματα