Αυτά είναι τα κοσμήματα που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν- Οι 7 top τάσεις που θα λατρέψεις!

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ, ο μήνας των νέων κινήσεων, αποφάσεων και στόχων. Ναι, μετά τις διακοπές όλες μας θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να αναβαθμίσουμε το στιλ μας, αποθηκεύοντας πίσω πίσω στην ντουλάπα μας τα μαγιό και τα καφτάνια μας, μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι που θα πάρουμε ξανά το πλοίο με προορισμό ένα υπέροχο ελληνικό νησί.

Πώς θα τα καταφέρουμε όμως; Μα φυσικά ακολουθώντας τη Νο1 συμβολή των top fashionistas σε όλο τον κόσμο που όταν θέλουν

να μετατρέψουν ένα απλό σύνολο σε statement outfit προσθέτουν κοσμήματα και αξεσουάρ!

Γι’αυτό τον λόγο σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τις κορυφαίες τάσεις που θα υιοθετήσουμε φέτος το φθινόπωρο και τα κοσμήματα που θα μας συντροφεύσουν στις εμφανίσεις μας. Το αγαπημένο μας brand MÉRBABE έχει μια φανταστική συλλογή που καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Πριν λίγες μέρες η Φαίη μας επίλεξε μερικά από τα υπέροχα σχέδια της MÉRBABE συνδυάζοντας καλοκαιρινά κολιέ σε διαφορετικά σχέδια. Το look της ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και ριγέ top.

Οι τάσεις που θα αγαπήσουμε το Φθινόπωρο

#1. Κοντά μίνιμαλ κολιέ + Αλυσίδες
Αν ακολουθείς κάποιες πολύ δημοφιλείς influencers στο instagram θα έχεις ήδη προσέξει πως φέτος δεν πρέπει να λείπουν οι αλυσίδες από το μπουντουάρ σου. Στο brand MÉRBABE θα βρεις πάρα πολλά σχέδια σε αλυσίδες αλλά και σε μίνιμαλ κοντά κολιέ που επίσης θα φορεθούν πολύ όλη τη σεζόν.

#2. Φλουριά και Κωνσταντινάτα
Δύο ακόμα τάσεις που έχουν γίνει viral είναι τα φλουριά και τα Κωνσταντινάτα. Στην αγαπημένη μας εταιρία κοσμημάτων MÉRBABE μπορείς να βρεις μοναδικά σχέδια που θα ολοκληρώσουν το υπέροχο στιλ σου.

 

#3. Layerings
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τάση για το φθινόπωρο από τα layerings. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις 2-3 κολιέ σε διαφορετικά ύψη και να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου συνολάκια.

Φέτος που είναι τάση τα πιο βαθιά ντεκολτέ σε μπλούζες και ζακέτες, τα leyerings σε κολιέ θα ταιριάξουν τέλεια με τα συγκεκριμένα ρούχα.

#4. Πέρλες
Η Meghan Markle και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μας έκαναν να αγαπήσουμε και πάλι τις πέρλες. Στη συλλογή του brand MÉRBABE βρήκαμε μερικά κολιέ με πέρλες που θα χαρίσουν στις εμφανίσεις μας μια πιο διαχρονική και εκλεπτυσμένη πινελιά.

#5. Σταυροί
Είναι γεγονός πως οι σταυροί επιστρέφουν και πάλι στη μόδα και θα τους επιλέξουμε για να κάνουμε statement εμφανίσεις όλο το φθινόπωρο. Διάλεξε διακριτικά ή πιο δυναμικά σχέδια για να κάνεις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

#6. Δαχτυλίδια
Φέτος το φθινόπωρο στα δαχτυλίδια επιλέγουμε έντονα και δυναμικά σχέδια που θα προσθέσουν στιλ στις καθημερινές και πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Το brand MÉRBABE έχει δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά που θα φορέσεις πολύ στο γραφείο, στη βόλτα αλλά και στις εξόδους σου.

#7. Αλυσίδες ποδιού
Τα mules είναι παπούτσια που δεν φοράμε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Γνωστές και αγαπημένες influencers, όπως η Leonie Hanne και η Danielle Bernstein,τα επιλέγουν φοράνε τα mules τους όλο τον χρόνο. Φέτος θα φορέσεις τα αγαπημένα σου mules με αλυσίδες ποδιού που θα βρεις στην MÉRBABE, για να προσθέσεις έξτρα πόντους στιλ στα look σου.

Μπες στο site της MÉRBABE εδώ! ή στο instagram εδώ! για να βρεις μοναδικά σχέδια σε κοσμήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα