Αυτό το make up look της Gigi Hadid είναι το ωραιότερο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

H Gigi Hadid είναι πλέον μια ευτυχισμένη μητέρα. Και η αλήθεια είναι πως λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, το σώμα της επανήλθε στην αρχική του κατάσταση και η ίδια είναι ομορφότερη και πιο δροσερή από ποτέ.

Παρέα με την μικρή της κάνει βόλτες στο κέντρο του Manhatta και ενθουσιάζει τους θαυμαστές της με τις στυλιστικές της επιλογές. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram αποδεικνύοντας πως είναι μια αληθινή star

Στο τελευταίο

της post όμως ήταν απλά συγκλονιστική αφού υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα make up looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Η Gigi ακολούθησε το challenge του Tik Tok που ζητά να εμφανιστείτε αρχικά χωρίς make up και στη συνέχεια με ένα super εντυπωσιακό που έχετε δημιουργήσει μόνες.

Το διάσημο μοντέλο λοιπόν φαίνεται αρχικά με καθαρό από μακιγιάζ πρόσωπο και με μουσική υπόκρουση τον αγαπημένο της, Zayn Malik.

Αμέσως μετά τη βλέπουμε με το τέλειο cat eye look, εκείνο που δημιούργησαν οι make up artists στα παρασκήνια των fashion shows SS2021. 

Πιο συγκεκριμένα, σχημάτισε μια φαρδιά γραμμή με μαύρο eyeliner. Το συνδύασε με super λαμπερή επιδερμίδα και με μια επίσης λαμπερή tangerine pink απόχρωση στα χείλη. 

Ναι, είναι το look που πρέπει να αντιγράψετε asap που σημαίνει σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Lana Del Rey: Φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο διάσημου περιοδικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά απίθανη!

Smoky hair: Είναι η τέλεια απόχρωση για τις καστανές!

Keywords
Τυχαία Θέματα