AYTA τα 7 outfits πρέπει να υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου – Θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Δευτέρα σήμερα και ανυπομονούμε να σας δείξουμε μερικά looks που μας εμπνέουν και θέλουμε να προσθέσουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Ψάξε καλά στην ντουλάπα σου και δημιούργησε μερικά από τα παρακάτω looks, κρέμασέ τα σε κρεμάστρες για να τα έχεις έτοιμα και να τα φοράς κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

#1. Light κοστούμια + chunky flip flops

Αυτή την άνοιξη θέλουμε τα κοστούμια περισσότερο από ποτέ και υπάρχουν 2 versions που αγαπάμε ιδιαίτερα τα light κοστούμια από

ελαφριά υφάσματα αλλά και οι oversized γραμμές που θα δεις παρακάτω.

#2. Crop πουκάμισα + baggy παντελόνια + chunky sandals

Η Chiara Ferragni δημιουργεί το πιο ανοιξιάτικο- πασχαλινό look και κερδίζει τις εντυπώσεις. Πώς γίνεται να μην σου φτιάξει τη διάθεση ένα look σαν και αυτό;

#3. Double denim outfit + πέδιλα

Ο συνδυασμός τζιν παντελονιού με τζιν jacket ή πουκάμισο είναι must και είμαι σίγουρη πως αυτά είναι ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου αυτή τη στιγμή! Συνδύασέ τα με πέδιλα ή mules και μερικά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!

#4. Μίντι φλοράλ φόρεμα + πάνινα παπούτσια

Αυτά τα μίντι φλοράλ φορεματάκια που θα δεις πλέον παντού, είναι η πιο ωραία επιλογή για την άνοιξη αλλά και για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα σου. Τι και αν κάτσεις στο σπίτι για μια ακόμα μέρα; Φόρεσε το φόρεμά σου με σανδάλια, sneakers ή ακόμα και με τις παντόφλες σου και νιώσε λίγο καλύτερα την άνοιξη με αυτό το look.

#5. Oversized κοστούμια + colorful αξεσουάρ

H Leonie Hanne εμπιστεύεται τυφλά τα oversized κοστούμια για αυτή τη σεζόν και εμείς τασσόμαστε υπέρ της.

#6. Mom jeans + crop tops με ασορτί ζακέτες + πέδιλα 

Η Aimee Song μας προτρέπει να φορέσουμε τα αγαπημένα μας mom jeans με πέδιλα αλλά και σετάκια που αποτελούνται από crop tops και ζακέτες.

#7. Βiker shorts + φούτερ + sneakers

Τέλος, η Tezza μας δείχνει ένα ακόμα look που είναι κατάλληλο για εντός και εκτός σπιτιού. Συνδύασε το biker shorts με ένα oversized φούτερ και sneakers και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα casual everyday look.

Διαβάστε ακόμα: 10 basic κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Ρίγες: Πώς θα τις φορέσεις την Άνοιξη για να απογειώσεις το στιλ σου (+ 10 κομμάτια σκέτη απόλαυση)

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα