Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5 ως 11/4/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα για εσένα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους στις 6/4 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε σχέση

με το οικονομικό τους κομμάτι. Γεγονός είναι ότι η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την προσωπική σου ζωή εδώ και καιρό μπορείς να δώσεις ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας. Το εξάγωνο της Αφροδίτη στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους στις 6/4 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις αισθηματικές υποθέσεις και οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν και σε επηρεάζουν με ιδανικό τρόπο, κάτι που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερα αισιόδοξο τρόπο καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια εντυπωσιάζοντας και γοητεύοντας το περιβάλλον που κινείσαι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 6/4 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής του ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, περίεργα συναισθήματα είναι πιθανό να γεννηθούν αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 9/4 προκαλεί επιπλέον ευαισθησίες και ψευδαισθήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις σκόπιμα ενώ κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με την Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές ξενοιασιάς και χαράς στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να στραφείς σε πνευματικές αναζητήσεις που θα γεννήσουν νέους και αισιόδοξους στόχους για το μέλλον. Αξιοποίησε κάθε νέα γνωριμία που μπορεί να σου προσφέρει πολλά αλλάζοντας σημαντικά στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους τις αρχές της εβδομάδας έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις οικονομικές, επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Ξέρεις που θέλεις να κατευθυνθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς με μεγαλύτερη ευκολία ποιες ανάγκες σου καλύπτονται σε κάθε περίπτωση. Η συμπαράσταση του περιβάλλοντος σου είναι γεγονός.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και κυρίως με το ταίρι σου μπορείς να περάσεις στις αρχές της εβδομάδας καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους λειτουργεί ιδιαίτερα για εσένα. Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και τη συνεργατικότητα που προκύπτουν από τις σχέσεις σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή αλλά και οικονομικές υποθέσεις που σε ταλανίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, την δουλειά και τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους στις 6/4 σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάγκες και επιθυμίες που αφορούν την καθημερινότητα και τον εργασιακό χώρο. Τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν θα αντιληφθούν τις προθέσεις σου και θα σε στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, έντονο πάθος και δημιουργικότητα υπάρχει στις αρχές της εβδομάδας καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σου. Εκφράζεις με ευκολία ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και αποδεκτό από τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι βοηθά η κατανόηση που δείχνεις καθώς είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχει ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακές και εργασιακές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να βαραίνουν και να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά σε προσωπικό επίπεδο ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσει τις ανάγκες και επιθυμίες σου με αμεσότητα. Παράλληλα δημιουργικά ενδιαφέροντα μπορεί να εξελιχθούν σημαντικά και να φέρουν στη ζωή σου νέες συνεργασίες άκρως προσοδοφόρες για σένα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η κυκλοθυμία περιορίζεται στις αρχές της εβδομάδας καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους σε βοηθά να ισορροπήσεις και να εκφράσεις τους γύρω σου όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει και σε οικονομικές υποθέσεις που εμπλέκεται η οικογένειά σου καθώς οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν απόλυτα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5 ως 11/4/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα