Τί προβλέπουν τα ζώδια από 5-12.11.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή αστρολογικά σηματοδοτείται από μετακινήσεις πλανητών που αλλάζουν τις ενέργειες και που μπορεί να φέρουν κομβικές αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Επιστρέφει και πάλι για να σηματοδοτήσει

ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και ουσιαστικές αλλαγές στη φιλοσοφία που σε διέπει, καθώς δεν διστάζεις να αντισταθείς σε ότι σε καταπιέζει, σε ότι περιορίζει την ελευθερία σου, σε ότι σε κρατάει καθηλωμένο σε αναχρονιστικά μοτίβα. Άμεση είναι η επιρροή στις σχέσεις και συνεργασίες, αφού θα πάρεις αποφάσεις για το αν θα παραμείνεις ή όχι κοντά σε πρόσωπα σημαντικά για σένα, αλλά είναι πιθανό επίσης να εισβάλουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό κάνει έντονη την ανάγκη για μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν σε σχέση με τρίτους, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, σε ότι αφορά τη σχέση σου και ζητήματα κτητικότητας και ανασφάλειας που μπορεί να εκδηλώνεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό το ρομαντισμό και την ανάγκη να δεις τα πράγματα από μία ονειροπόλα πλευρά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και απογοητεύσεις, αν δεν βάλεις τη σωστή δόση λογικής. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα είναι καθοριστική σε επιλογές που θα χρειαστεί να κάνεις, τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και στην ερωτική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να την εμπιστευτείς.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11, σε μία εξαιρετικά φιλική θέση για σένα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα τους επόμενους 13 μήνες να κάνεις σημαντικά βήματα ανάπτυξης σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και επιμόρφωσης, νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι μοναδικές, γι’ αυτό καλό είναι να τις αρπάξεις, όμως θα πρέπει να ισορροπήσεις τις τάσεις υπερβολής που μπορείς να δείξεις και πιθανά να λειτουργήσουν ανασταλτικά. Μοναδικές θα είναι οι γνωριμίες και σε ερωτικό επίπεδο που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία χαρά ζωντάνια διάθεση για περιπέτεια.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στην ερωτική σου ζωή που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σου, καθώς η επικοινωνία μπορεί να είναι εξαιρετική. Το πάθος και ο ερωτισμός δεν λείπουν και λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Σημαντικές είναι οι μετακινήσεις πλανητών που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα και θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις τη στάση σου σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, αλλά και να αναπτυχθείς υλικά και συναισθηματικά. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που αρνείσαι να αντιμετωπίσεις, τραύματα και πληγές που δεν έχουν κλείσει και είναι τώρα η ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου, να απελευθερωθείς από ότι λειτουργεί σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου πώς να τα χειριστείς.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί για σένα πιθανά την αρχή μιας νέας σημαντική συνεργασίας στη ζωή σου, την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής σε ένα επόμενο στάδιο για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή μιας νέας σημαντικής γνωριμίας για εσένα που είσαι μόνος. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδεατή ατμόσφαιρα, εντείνει την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων θέλοντας να δεις τη θετική πλευρά των ανθρώπων που είναι στη ζωή σου. Είναι προτιμότερο να ισορροπήσεις το συναίσθημα με την ψύχραιμη σκέψη και να μην αφεθείς μόνο σε θεωρία, αλλά να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να περιμένεις πράξεις για να βγάλεις καθοριστικά συμπεράσματα. Αν αφεθείς στο συναίσθημα και το ρομαντισμό είναι πιθανό να πληγωθείς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία για τους επόμενους δεκατρείς μήνες να κάνεις σημαντικά βήματα σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες και κυρίως σε ότι αφορά τη συναισθηματική σου ισορροπία και το πώς αντιμετωπίζεις ανασφάλειες και απωθημένα που κρύβεις καλά μέσα σου. Ιδανική περίοδος είναι για να προχωρήσει σε διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων σε σχέση με τρίτους, αφού το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να είναι άκρως θετικές για εσένα. Συναισθηματικά, δείχνεις να μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου, νιώθεις εμπιστοσύνη πρώτα στον εαυτό σου και έπειτα στο ταίρι σου, δεν αφήνεις τους φόβους να σε καταβάλλουν, σημαντικά στοιχεία που θα λειτουργήσουν αποδοτικά για τη σχέση σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα εκτοξεύσουν τον πόθο και θα σου κόψουν την ανάσα, έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις σχέσεις που πιθανά αντιμετώπιζαν προβλήματα. Νιώθεις ότι η επαγγελματική σου επιλογή είναι αυτή που σε καλύπτει και το δείχνεις δυναμικά στο περιβάλλον τόσο με την καλή σου διάθεση, όσο και με την έντονη σου δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Οι μετακινήσεις των πλανητών αυτή την εβδομάδα θα είναι χαρακτηριστικές και θα αποτελέσουν σημαντικά σημεία αναφοράς για σένα την επόμενη περίοδο σε συναισθηματικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, ανακοινώνοντας ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει και που πιθανά θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά ώστε να οδηγηθείς στην επίτευξή τους. Πρόσωπα μπαίνουν ξαφνικά στο φιλικό σου περιβάλλον και πιθανά να δείξουν τη διάθεση να σταθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Η ιδεολογική σου προσέγγιση, οι επαναστατικές σκέψεις και πρωτοβουλίες μπορεί να είναι το έναυσμα για να κινηθείς σε συλλογικό επίπεδο, με ομάδες που έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία, με μία νέα εργασιακή πρόταση που θα αλλάξει τον προγραμματισμό σου, καθώς θα σε επιφορτίσει υποχρεώσεις ή την εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Η διάθεση προσφοράς που έχεις είναι εμφανής, όπως επίσης και η διάθεσή του να είσαι άψογος σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μπορεί να φέρει περί γκρίνια και άγχος. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να δεις την εργασιακή κατάσταση και με συναισθηματικούς όρους και σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση για να κάνεις τις σωστότερες επιλογές για εσένα, αποφεύγοντας έτσι πιθανές απογοητεύσεις και πληγές που θα σε καταβάλλουν.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία τους επόμενους δεκατρείς μήνες να αναπτυχθείς σημαντικά μέσα από τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Τα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου θα αποδειχθούν καθοριστικά για την πορεία της, καθώς μπορεί να είναι αυτά που θα βοηθήσουν στο να απογειωθείς επαγγελματικά, ανοίγοντας τα φτερά σου σε νέα πράγματα που μπορεί να είναι άκρως αποδοτικά για σένα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι γεγονός ότι μπορείς να διανύσεις μία υπέροχη περίοδο με το ήδη υπάρχον ταίρι σου και να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας, όπως η επισημοποίηση της ή η συμβίωση. Εσύ που είσαι μόνος, τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν, έρχονται για να λειτουργήσουν αποδοτικά τόσο για την ψυχολογία σου, όσο και για την πορεία της ερωτικής σου ζωής, γεμίζοντας σε με αισιοδοξία και χαρά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με το ταίρι σου, για να περάσετε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί, για να απογειωθεί το πάθος και ερωτισμό. Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα σου ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν και αυτό εκδηλώνεται μοναδικά στην προσωπική σου ζωή, αποφεύγοντας καυγάδες και συγκρούσεις που τον προηγούμενο καιρό πιθανά σε ταλαιπώρησαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Έντονη εβδομάδα από αστρολογικής απόψεως είναι η συγκεκριμένη, καθώς οι μετακινήσεις πλανητών δείχνουν να σε επηρεάζουν έντονα και να εισέρχεσαι σε μία περίοδο αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως ευνοϊκές για σένα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Βγάζεις τον επαναστατικό εαυτό σου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν είναι εύκολο για σένα να καταπιεστείς και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε σύγκρουση με αυτούς που θεωρείς ότι σε αδικούν. Είναι πιθανό να αποφασίσεις την αλλαγή της πορείας σε κάτι που ικανοποιεί την ψυχή σου και όχι τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε οδηγεί σε μία νέα πορεία στην ερωτική σου ζωή και σε ζητήματα δημιουργικότητας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές επιλογές για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψει ένα νέο πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή σου, για εσένα που είσαι μόνος. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει ρομαντισμό, συναισθηματισμό, δίνοντας στη σχέση σου ή στη νέα γνωριμία αυτή διαστάσεις παραμυθένιες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, να προσπαθήσεις να μην χάνεσαι στο συναίσθημα και να βάζεις τη λογική σου για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι σημαντικό όπλο για σένα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσεις καλλιτεχνικές δράσεις.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντας για τους επόμενους δεκατρείς μήνες την εύνοια και την τύχη σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας. Δεν αποκλείεται υποχρεώσεις και αγγαρείες να αυξηθούν, το βέβαιο είναι όμως ότι εσύ προστατεύεσαι σε όποιες αναταράξεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που σου δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα. Είναι πιθανό επίσης να σου δοθεί η ευκαιρία σε μία νέα καλύτερη θέση, αφού θα έχει εκτιμηθεί η προσφορά και η εργατικότητα σου. Σε ότι αφορά την υγεία σου, περνάς μία από τις καλύτερες περιόδους, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να ξεφύγεις και να επωμιστείς περιττά κιλά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και σε βοηθά να συμβαδίσεις τον συναισθηματισμό με το πάθος, κάτι που θα γίνει έντονο στην προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προϋπάρχουν με το σύντροφό σου και να περάσετε αρμονικά σε ένα νέο στάδιο στη σχέση σας, μέσα από τον έντονο ερωτισμό και το πάθος. Το κυριότερο είναι η αρμονία που υπάρχει μέσα σου και το γεγονός ότι οι ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν σε απόλυτο βαθμό.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό και του Δία στον Τοξότη χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, μετακινήσεις σε άκρως φιλικά ζώδια για σένα που βοηθούν να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και να επικεντρωθείς στον έρωτα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, καλώντας σε να επικεντρωθείς στην πνευματική σου ανάπτυξη, καθώς τώρα είναι σημαντική ευκαιρία που σου δίνεται για να ασχοληθείς με φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αναβιβάζοντας τον εαυτό σου σε ανώτερο επίπεδο. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να υπάρξουν έχουν πολλά να σου προσφέρουν, γι’ αυτό μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Ξαφνικοί έρωτες έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό οδηγεί σε μία νέα πορεία σε ότι αφορά την οικογένεια και τον προσωπικό σου χώρο και δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικά βήματα, όπως για παράδειγμα να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της δικής σου οικογένειας. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει με τρυφερότητα, ευαισθησία και ρομαντισμό που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κλίμα γι’ αυτές σου τις επιλογές. Θα πρέπει όμως να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μην αφεθείς απόλυτα στο συναίσθημα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν δείχνουν να μπορούν να επιλυθούν, λόγω κατανόησης και έντονων συναισθημάτων.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και λειτουργεί άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου αλλά και την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό μέσα στους επόμενους δεκατρείς να έρθει στη ζωή σου ένα σημαντικό πρόσωπο που θα την απογειώσει. Εσύ που έχεις ήδη σχέση, απολαμβάνεις αυτά που μπορεί να σου δώσει ο σύντροφός σου και δημιουργείς αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα, με σκοπό να απολαύσετε κάθε στιγμή της κοινής σας ζωής με έντονο πάθος έξαψη και ερωτισμό. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή για εσένα που είναι η επιθυμία σου. Το πλέον σημαντικό είναι ότι λάμπεις, έχεις αυτοπεποίθηση και είναι εμφανές, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι υπερβολές που μπορεί να σε οδηγήσουν στον εγωκεντρισμό και να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11, εξαιρετική συνθήκη για να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου και να δώσεις μία ευκαιρία στη σχέση σου, καθώς το πάθος και το συναίσθημα, η επιθυμία και η ανάγκη να έχεις στη ζωή σου το συγκεκριμένο άνθρωπο είναι πλήρως αρμονικές και λειτουργούν ευεργετικά στην πορεία της προσωπικής του ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από τις μετακινήσεις του Ουρανού και του Δία που μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα και φόβους, όμως σου δίνεται η συναισθηματική πληρότητα και η αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσεις όποια ζητήματα προκύψουν. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, φέρνοντας στο φως με ορμή απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν και δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθείς σε συναισθηματικές κρίσης, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Σκαμπανεβάσματα μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικό επίπεδο, αφού είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς και να σε αιφνιδιάσουν. Η γρήγορη αντίληψη, η ψύχραιμη σκέψη και η διαίσθηση θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά εμπορικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν ή ενασχόληση με θέματα δημοσίων σχέσεων και διαδικτύου, σε ότι αφορά μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να δημιουργήσει μία ιδανική διάσταση των πραγμάτων και ο έντονος συναισθηματισμός, η κατανόηση, η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων να σε ωθήσει σε συμπεράσματα που δεν άπτονται της πραγματικότητας. Η διαίσθησή σου είναι καθοριστική και είναι βέβαιο ότι αν την εμπιστευτείς θα σε οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι για τις οποίες σου επιλογές.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 λειτουργώντας ευεργετικά σε ζητήματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας για τους επόμενους δεκατρείς μήνες. Θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με το οικογενειακό σου περιβάλλον μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επικρατήσει ηρεμία και γαλήνη, που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Το σημαντικότερο είναι ότι έχεις την εμπιστοσύνη που χρειάζεται στον εαυτό σου για να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας, άκρως ευνοϊκές για σένα, όπως η πώληση ή ενοικίαση. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να ξεκινήσεις την δική σου οικογένεια συγκατοικώντας με το ταίρι σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και δημιουργούνται τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις οικονομικές απολαβές που πιθανά εκκρεμούν σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που μπορεί να κατακτήσεις. Μην χαθείς μόνο σε πρακτικά ζητήματα, φρόντισε αυτή τη συνθήκη να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα και για την προσωπική σου ζωή, γιατί ο έρωτας και το πάθος μπορούν να την ανανεώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Με τις μετακινήσεις του Ουρανού στον Κριό και του Δία στον Τοξότη αλλάζει το πλανητικό σκηνικό την εβδομάδα αυτή και πιθανά την επόμενη περίοδο να δημιουργηθούν συνθήκες ανατροπών σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, όμως να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, επηρεάζοντας τον γεννημένο στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Έντονες θα είναι οι αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου, καθώς δείχνεις πια να μη συμβιβάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την κυρίαρχη αντίληψη σου. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να αλλάξουν το ρου της ερωτικής σου ζωής, αλλά και της επαγγελματικής, δίνοντάς σου μοναδικές ευκαιρίες. Είναι επίσης πιθανό πρόσωπα σημαντικά για σένα να απομακρυνθούν και να σου κοστίσει. Όλα αυτά μπορεί να ανατρέψουν πάγιες καταστάσεις, είναι βέβαιο όμως ότι θα σε εξελίξουν σαν προσωπικότητα.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μία νέα οικονομική πορεία μπορεί να υπάρξει από εδώ και πέρα που θα σου χαρίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να συναλλάσσεται, γι’ αυτό και καλό είναι να είσαι προσεκτικός, να μην αφήσεις την λογική σου στην άκρη και να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου που θα σε οδηγήσει τις θετικότερες για σένα επιλογές. Το πάθος και ο ερωτισμός συναντώνται με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό και μπορεί να απογειώσουν την ερωτική σου ζωή.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία μέσα στους επόμενους δεκατρείς μήνες να ασχοληθείς με γνωστικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή ζητήματα επικοινωνίας που σε απασχολούν επαγγελματικά, να μπεις σε διαδικασία μετακινήσεων και ταξιδιών είτε επαγγελματικών είτε αναψυχής που έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται και οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου μπορούν να σε γεμίσουν γνώσεις και πληροφορίες που είναι χρησιμότατες για σένα, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας εξαιρετικά ευχάριστες προϋποθέσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου, καθώς ανάγκες και επιθυμίες δείχνουν να συμβαδίζουν στον απόλυτο βαθμό και είναι εξαιρετική ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με το ταίρι σου, απογειώνοντας τον πόθο τον ερωτισμό την έξαψη στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και οι μετακινήσεις του Ουρανού και του Δία σηματοδοτούν την εβδομάδα αυτή και ανοίγουν μία περίοδο νέα για εσένα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, αλλά και την οικονομική σου ευρωστία. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου αλλά και σε εργασιακό επίπεδο. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις μία δουλειά που είναι πιο κοντά σε αυτό που πιστεύεις και έχεις ανάγκη, κλείνοντας μία περίοδο προσφοράς και υπηρεσίας που δεν ανταποκρίνεται όμως στις δικές σου προσδοκίες. Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να σε αναστατώσουν, σκέψου καλά τις ευκαιρίες που σου δίνονται και μην διστάσεις να κάνεις το βήμα προς τη προσωπική σου εξέλιξη.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, καθώς δείχνεις να έχεις τον δυναμισμό, το πείσμα, την ενέργεια να κάνεις καθοριστικά βήματα, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή αλλά και την επαγγελματική σου πορεία. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει ευαισθησία, ρομαντισμό, τρυφερότητα, αλλά σου δίνει επίσης την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στην παρούσα πορεία, ωθώντας σε στο να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Η διαίσθησή σου είναι το ισχυρότερο όπλο που έχεις και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις σου, γι’ αυτό καλό είναι να την εμπιστευτείς, ιδιαίτερα όσον αφορά νέα πρόσωπα ή συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και δημιουργεί ένα προστατευτικό δίχτυ σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τους επόμενους δεκατρείς μήνες. Είναι ιδανική ευκαιρία να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν με άκρως θετικό τρόπο για εσένα. Νέοι πόροι εισοδήματος, αύξηση ή μπόνους είναι πιθανό να υπάρξουν αυτό το διάστημα, καλά θα κάνεις όμως να μη χάσεις το μέτρο και προβείς σε σπατάλες για να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Δείχνεις ακόμα να πιστεύεις στον εαυτό σου, να αφήνεις ανασφάλειας και φόβους στην άκρη κάτι που παίζει σημαντικότατο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και σε βοηθά να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με το ταίρι σου που σου δημιουργούσαν θυμό και ανασφάλεια. Η ανάγκη να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την επιθυμία για ασφάλεια και σταθερότητα, δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για την πορεία της σχέσης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Με τον Δία να περνάει στο ζώδιό σου και τον Ουρανό να μετακινείται ανάδρομα στον Κριό αυτή την εβδομάδα όλη σου είπε η προσοχή επικεντρώνεται σε βήματα και ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν και να είναι σημαντικές για την επαγγελματική σου ζωή αλλά και στον έρωτα που μπορεί να είναι κεραυνοβόλος. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, φέρνοντας ξαφνικούς έρωτες και την ανατροπή της αντίληψή σου για τον έρωτα, μιας αντίληψης που μπορεί να ήτανε μέσα από νοοτροπίες που σε κράτησαν πίσω. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε αιφνιδιάσουν και να νιώσεις κεραυνοβόλα συναισθήματα, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό που ζεις να μην έχει διάρκεια. Το βέβαιο είναι ότι η στάση που έχεις σε ερωτικό επίπεδο αλλάζει καθοριστικά.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αφήσεις πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμείς υποθέσεις που μπορεί να λειτουργούσαν σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου και να μην σου επέτρεπαν να απελευθερωθείς σε νέα ξεκινήματα. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό, την ιδεολογική προσέγγιση των πραγμάτων αλλά και την παραμυθένια διάσταση τους και καλό είναι να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σε ζητήματα που θέλεις να κλείσεις αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει η στάση σου αυτή τα μέγιστα.

Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 08.11 και όλα γύρω σου γίνονται πιο αισιόδοξα, πιο ευχάριστα, πιο ευοίωνα. Για τους επόμενους δεκατρείς μήνες έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που θα είναι καθοριστικά για εσένα και θα σε βοηθήσουν να διευρυνθείς σαν προσωπικότητα. Νέες γνωριμίες έρχονται να παίξουν σπουδαίο ρόλο, καθώς κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην αισιοδοξία, στη χαρά και στη γοητεία σου. Πρόσεξε μόνο γιατί υποκρύπτεται ο κίνδυνος του να χάσεις το μέτρο να γίνεις υπερβολικά αισιόδοξος ή υπέρμετρα φιλόδοξος και αυτό να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές, Το βέβαιο είναι ότι οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι σημαντικότατες και γι’ αυτό προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και σε βοηθά να εναρμονίσεις μέσα σου την ανάγκη για ανεξαρτησία στη σχέση αλλά και την επιθυμία για δράση από κοινού με το ταίρι σου. Το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και τον σύντροφό σου. Είναι χρυσή ευκαιρία να απογειωθείτε ανανεώνοντας τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Σημαντική η εβδομάδα αυτή σε αστρολογικό επίπεδο, καθώς οι ενέργειες αλλάζουν με τη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό και του Δία στον Τοξότη που μπορεί να φέρουν ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο, όμως θα σου χαρίσουν ψυχική ισορροπία και την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε πονούν. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, και επηρεάζει τον γεννημένο στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από νοοτροπίες και αντιλήψεις που σου έχει εμφυσήσει η οικογένειά σου και δεν σε αφήνουν να απελευθερωθείς συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να μετακομίσεις μακριά από την οικογένεια ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Το βέβαιο είναι ότι αντιμετωπίζεις τις ρίζες σου πια με διαφορετικό τρόπο.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επικεντρώνεται σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, στις φιλικές του σχέσεις και τι θέλεις να σου προσφέρουν, σε συλλογικές δράσεις που ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει εντονότερο από πότε τον συναισθηματισμό, το ρομαντισμό και τη διάθεση να δημιουργήσεις μία παραμυθένια εικόνα στο συγκεκριμένο τομέα, που όμως πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και να πληγωθείς. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι θα επιλέξεις το σωστό δρόμο για να επιτύχεις τα σχέδιά σου, για να χειριστείς θέματα που αφορούν φίλους σου και είναι σημαντικοί για εσένα.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και για τους επόμενους 13 μήνες είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πως υπάρχει πάντα ένας φύλακας άγγελος δίπλα σου που σε βοηθάει στις δύσκολες στιγμές να μην πέσεις, μα και να πέσεις είναι βέβαιο ότι θα σηκωθείς. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες που κρύβεις καλά μέσα σου να κρατήσεις τη θετική πλευρά τους και τα μαθήματα που σου προσφέρουν και να απαλλαγείς από οποίο ψυχολογικό ή συναισθηματικό εμπόδιο σου δημιουργούσαν. Είναι εξαιρετική εποχή για να ασχοληθεί με φιλανθρωπικά ιδρύματα προσφέροντας υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι και μία προσωπική σου ανάγκη.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 και έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που αφορούν στην εργασία σου, καθώς μπορείς τώρα να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με μεγαλύτερη ευκολία και να διεκδικήσεις την οικονομική σου αποκατάσταση, κάτι που πιθανά εκκρεμεί από το παρελθόν. Στην ερωτική σου ζωή, το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει και γιατί όχι να αλλάξει την εικόνα σου στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα με τη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό και του Δία στον Τοξότη να πρωταγωνιστούν και να ανοίγουν μία περίοδο που έχεις τη δυνατότητα να διευρυνθείς μέσα από νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν, αλλά και να φέρεις τα πάνω κάτω στην επικοινωνία και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, προκαλώντας ανατροπές και εντάσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς είναι βέβαιο ότι οι σκέψεις σου και η αντίληψη των πραγμάτων δεν είναι πια η ίδια και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα σημαντικά για σένα, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να συμβαδίζουν με την προσωπική σου εξέλιξη. Ξαφνικές ευκαιρίες για εμπορικές συμφωνίες ή ενασχόληση σε σχέση με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο είναι πολύ πιθανές.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα καλύψουν τη διάθεσή σου για προσωπική εξέλιξη και αναγνώριση σε επαγγελματικό επίπεδο ή να αναγνωριστεί η ήδη υπάρχουσα προσφορά σου και να ανταμειφθείς με μία ανώτερη θέση στο υπάρχον επαγγελματικό περιβάλλον. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί άκρως συναισθηματικές προϋποθέσεις, εντείνει την ωραιοποίηση και αυτό πιθανά να μην σε αφήνει να δεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων ή την καλύτερη επιλογή για εσένα. Η διαίσθησή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις σου, καθώς αν την εμπιστευτείς και την ακολουθήσεις θα σε οδηγήσει σε ένα φωτεινό επαγγελματικό μονοπάτι εξέλιξης.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις νέους ευοίωνους στόχους, φιλοδοξίες, να κάνεις νέα σχέδια που μπορείς να επιτύχεις. Φιλικά σου πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτών, καθώς θα σταθούν πιθανά αρωγοί στις οποίες σου προσπάθειες και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσει στα όνειρά σου. Νέες σημαντικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από κοινωνικές ομάδες ή συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αγγίξεις τα όνειρα που έχεις, βλέποντας τα να γίνονται πραγματικότητα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 09.11 και σε βοηθά να φέρεις την Αρμονία και την αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη για διασκέδαση εναρμονίζεται με την επιθυμία για δράση και πάθος, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Ο έρωτας και ο πόθος έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και μπορείς να δημιουργήσεις ένα ερωτικό σκηνικό που θα εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Οι αστρολογικές εξελίξεις της εβδομάδας αυτής είναι σημαντικότατες, με τον Ουρανό να περνάει στον Κριό και τον Δία στον Τοξότη και να μπαίνεις σε μία περίοδο οικονομικών ανατροπών αλλά και σημαντικής επαγγελματικής εξέλιξης. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, προκαλώντας αναστάτωση συναισθηματική λόγω της αστάθειας που μπορεί να υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο και σου προκαλεί ανασφάλεια. Έκτακτα έξοδα ή ξαφνικές οικονομικές διευθετήσεις μπορεί να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου και καλείσαι να βρεις ισορροπία στο να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες σου αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν και ξαφνικά έσοδα που να σου φέρουν μεγάλη χαρά.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει, σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε ότι αφορά τη σχέση σου με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναίσθημα και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος εντυπώσεις ή αποφάσεις και να υπάρξει απογοήτευση. Καλά θα κάνεις να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που σε οδηγεί γιατί θα είναι η θετικότερη εξέλιξη για σένα. Νέα πρόσωπα αναστατώνουν την προσωπική σου ζωή και σε γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά, μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για να επιτύχεις την προσωπική εξέλιξη που θέλεις την καριέρα σου και την αναγνώριση που επιζητάς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο σύνολο. Σημαντικές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γι’ αυτό καλό είναι να μην τις χάσεις και να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πιθανή η απόφαση για επισημοποίηση της σχέσης σου ή για γνωστοποίηση της στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Καλό είναι μόνο να προσέξεις την υπέρμετρη αισιοδοξία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος βήματα και να χαθούν ευκαιρίες που δεν είναι βέβαιο ότι θα ξανάρθουν στη ζωή σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο στις 09.11 απογειώνοντας τον έντονο συναισθηματισμό, τον πόθο, το πάθος, τον ερωτισμό στη σχέση, καθώς η ανάγκη για συγχώνευση εναρμονίζεται απόλυτα με την επιθυμία για συναίσθημα έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να λύσεις ζητήματα ή απωθημένα που ταλάνιζαν τη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 5-12.11.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, επιρροή, νέα, δραση, προσφορες, συγκεκριμένο, φως, τραπεζες, εκκρεμότητες, επηρεάζει, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, εξαψη, ητανε μια φορα, κοινωνια, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, δουλεια, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, σεληνη, το βημα, τυχη, υγεια, φως, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, αψογος, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινονται, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δικη, διχτυ, δοθει, δωσει, διαδικτυο, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ειπε, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ενοικιαση, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερχονται, ευνοια, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, υπηρεσιες, ηρεμια, θετικο, θυμασαι, θεωρια, εικονα, ισορροπια, κιλα, κλιμα, λαθος, μακρια, μηνες, μπορεις, μυστικα, ξεκινημα, παντα, ουρανος, οικογενεια, ορμη, παθος, περιβαλλον, πεισμα, ποθος, προβληματα, ψυχη, ρολο, συγκεκριμένο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, φτερα, φυλακας αγγελος, χερι, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ερωτες, για σενα, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, πληροφοριες, πληγες, ποδια, πωληση, σωστο, τοξοτη, θεματα, θεσεις, υλικα, υπεροχη
Τυχαία Θέματα