Αυτή είναι η σειρά περιποίησης που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δραστικά τις κηλίδες!

Όσο οι μέρες γίνονται πιο φωτεινές και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο και η επιδερμίδα μας αναζητά ακόμα περισσότερο την λάμψη και την αψεγάδιαστη όψη που «δικαιούται».

Ειδικά, τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει η πιθανότητα εμφάνισης κηλίδων αυξάνεται κι έτσι η ανάγκη για μια ρουτίνα περιποίησης επιβάλλεται να αλλάξει.

Τα προϊόντα που προλαμβάνουν την εμφάνιση κηλίδων και παράλληλα μειώνουν τις ήδη υπάρχουσες πρέπει να πάρουν

την πρώτη θέση στο μπάνιο. Κι εμείς σήμερα έχουμε την καλύτερη πρόταση.

Ακούει στο όνομα Nivea Cellular Luminous 630® και πρέπει να μάθετε τα πάντα. Μία σειρά που αποτελείται από έναν ενισχυμένο ορό και μια κρέμα ημέρας, έρχεται να αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων – την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση.

Και τα τρία αυτά μπορεί να προκαλέσουν ανισορροπίες στη μελανίνη, οδηγώντας στο ίδιο αποτέλεσμα: την εμφάνιση κηλίδων στο πρόσωπο. Η καινοτομία Η πατενταρισμένη σύνθεση Luminous 630®  είναι το αποτέλεσμα 10 ετών σχολαστικής έρευνας. Το μόριο με αριθμό 630 αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και επομένως στη μείωση των κηλίδων.

Το νέο αυτό καινοτόμο συστατικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή αντιμετώπιση και πρόληψη των κηλίδων που εμφανίζονται στο πρόσωπό μας, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων: τη γήρανση, την έκθεση στον ήλιο και τις ορμονικές αλλαγές.

Το LUMINOUS630®, λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο με διπλή δράση: Ενεργεί στην υπάρχουσα μελάγχρωση για να ελαττώσει τις κηλίδες και το μέγεθός τους και ισορροπεί την παραγωγή νέα μελανίνης, ώστε να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων.

Ο ενισχυμένος ορός αντιμετωπίζει τις κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο, τη γήρανση, τους ορμονικούς παράγοντες: Συνδυάζει το πρωτοπόρο συστατικό Luminous 630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και μαζί με τη Βιταμίνη Ε και το Υαλουρονικό Οξύ, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων.

Μειώνει τις κηλίδες και παράλληλα εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση. Προσφέρει ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, με ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες. Απορροφάται από την επιδερμίδα άμεσα, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση.

Η κρέμα ημέρας συνδυάζει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό Luminous 630® με Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη E για ανανέωση των κυττάρων και φίλτρα UVA / UVB για προστασία από την φωτογήρανση.

Εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ή/και τις μειώνει και  αποτρέπει την επανεμφάνιση τους. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, προσφέροντας μια ομοιόμορφη και υγιή όψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Προϊόντα φρυδιών: Αυτός είναι ο τρόπος να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση!

“Pretty Shag”: Είναι το κούρεμα που θα δείξετε στον κομμωτή σας στο επόμενο ραντεβού σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα