Θεανώ Μπέλλα: Αποκαλύπτει πως θα εξαφανίσετε το ενοχλητικό σπυράκι που έκανε και πάλι την εμφάνισή του!

Την πιο ακατάλληλη στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του ένα σπυράκι στο κέντρο ακριβώς του προσώπου. Είναι κανόνας. Την ημέρα που έχετε επαγγελματικό zoom call θα είναι εκεί κι εσείς  πρέπει να το αντιμετωπίσετε δραστικά.

Το πιθανότερο είναι να απλώσετε κονσίλερ και πούδρα αλλά η συγκεκριμένη κίνηση είναι λύση ανάγκης. Εκείνο που θέλετε είναι να εξαφανιστεί Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται και πάλι η αγαπημένη μας αισθητικός,  Θεανώ Μπέλλα, να δώσει τη λύση.

Το

μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις συμβουλές της. 

Αρχικά, θα πρέπει να ξεχάστε την πετσέτα κάθε φορά που πλένετε το πρόσωπο σας εκτός αν έχετε τη δυνατότητα και τη διάθεση να χρησιμοποιείτε μια καθαρή δύο φορές την ημέρα.

Μην ξεχνάτε πως είναι είναι εκτεθειμένη στο μπάνιο σας και τα βακτήρια όπως και τα μικρόβια καραδοκούν. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε χαρτομάντιλα.

Επίσης μην παραλείπετε το συχνό και σωστό καθαρισμό των εργαλείων ομορφιάς aka πινέλα μακιγιάζ και beauty blender. Και κάτι ακόμη: Απαγορεύεται να δανείζεστε τα πινέλα της αδερφής ή της κολλητής σας.

Μην πιάνετε το πρόσωπο με τα χέρια σας αν προηγουμένως δεν τα έχετε πλύνει και απολυμάνει και κυρίως μην πιέζετε ή σπάτε το σπυράκι. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το μολύνετε.

Ποια είναι η λύση σε περίπτωση που το σπυράκι παραμένει σταθερά στη θέση του; Η Θεανώ προτείνει το ειδικό προϊόν που θα σας σώσει.

Πρόκειται για το Instant Acne της σειράς Theano Bella. Ένα anti-acne serum που καταπολεμά άμεσα και αποτελεσματικά τα σπυράκια.

Πρόκειται για μια φόρμουλα σε μορφή σπρέι που ψεκάζετε κατευθείαν στο σπυράκι ή το απλώνετε ταμποναριστά με βαμβάκι, τόσο σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ή μετά τον ορό και την ενυδατική κρέμα.

Η δράση του οφείλεται στα αιθέρια έλαια που περιέχει στη σύνθεση του ενώ ταυτόχρονα αναπλάθει γρήγορα χωρίς να παραμένει σημάδι στο σημείο που υπήρχε το σπυράκι.

Το ξεχωριστό με το Instant Acne  μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης (μάσκα προσώπου, κρέμα προσώπου ή gel βιταμίνης Α) ώστε να βοηθήσει και να ενισχύσει την αντι-ακμιακή δράση. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του όταν υπάρχει άμεση έκθεση στον ήλιο, καθώς περιέχει βιταμίνη Α.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Oyster grey: Είναι το χρώμα που θα συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες!

BAFTA 2021: Τα ωραιότερα beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα