“Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν η μέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη”

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού” Βασιλική Μπασιούρη βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων εξασφάλισε δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού. 

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή φέτος και απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Fame Story τη νέα σεζόν.

“Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω.

Το συμβόλαιό είναι σε ισχύ.  Αυτό με το “Fame Story” ακούω να μου το λένε όλοι. Εμένα πρόταση επίσημη δε μου έχει γίνει. Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και την έκανα πριν 18-19 χρόνια και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αν γινόταν κάτω από παρόμοιες συνθήκες, θα το συζητούσα.”, ανέφερε.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και δήλωσε: “Η Ελένη είναι μια παρουσιάστρια που την εκτιμώ για αυτό που είναι, για τον τρόπο που χειρίζεται τον εαυτό του, για τον τρόπο που εργάζεται. Είναι η ίδια το προϊόν και ο μάνατζερ. Είναι μια ολοκληρωμένη και χαρισματική παρουσιάστρια. Χαίρομαι που πήρε το χρόνο της, έκανε το διάλειμμα της, όπως το φαντάστηκε και που επιστρέφει με τις συνθήκες που θέλει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όσα είπε στο “Πρω1νό” λίγο πριν την είσοδό της στη “Φάρμα”

Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε τι της ζήτησε η Μαριαλένα να πει στον Γιώργο Λιβάνη!

Ενοχλημένη η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: Θέλει να στείλει μήνυμα στην κόρη της μέσω της παραγωγής

Keywords
Τυχαία Θέματα