Survivor -Acun Ilicali: Το μήνυμα στα ελληνικά και η ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιανό

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στις νέες ομάδες του Survivor, ο Acun Ilicali έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας ένα σημαντικό μήνυμα για τους παίκτες.

Αφενός για τις δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν, όσο και για τη συνέχεια του ριάλιτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω. Εύχομαι καλή τύχη και στις δύο ομάδες και να έχετε μια καλή σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Acun και συνέχισε έπειτα στα ελληνικά : «Καλησπέρα σας φίλοι μου. Βρίσκεστε εδώ αρκετές εβδομάδες. Θέλω να σας ευχαριστήσω

που συμμετέχετε στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου, στο Survivor.

Πλέον είστε σε καινούριες ομάδες που έφτιαξαν ο James και ο Γιώργος. Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα είναι ακόμα πιο ωραίοι και ευχάριστοι και για εσάς. Να ξέρετε ότι υποστηρίζω και τις δύο ομάδες μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι καλή επιτυχία».

Στην συνέχεια, ο Acun Ilicali ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Λιανός θα λείψει από το Survivor και εκείνος θα αναλάβει για όσο χρειαστεί την παρουσίαση του ριάλιτι.

«Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor για αυτό το διάστημα και ανυπομονώ για αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διάλεξαν ο Γιώργος Κοψιδάς και ο James Καφετζής!

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Το τρυφερό στιγμιότυπο στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αιμιλιάνο Μάρκου

Ράδιο Αρβύλα: Ανακοίνωσαν on air τον θάνατο γνωστού Έλληνα μουσικού

Keywords
Τυχαία Θέματα