Αυτές είναι οι τάσεις που θα φοράνε όλοι σε 1 μήνα ακριβώς! (σύμφωνα με το instagram)

To instagram είναι ένα μέσο για να δημοσιεύεις τις φωτογραφίες και να μαθαίνεις τα νέα των φίλων σου, είναι όμως και το μέσο που μας αποκαλύπτει πολύ συχνά τις νέες τάσεις της μόδας. Έχοντας ξοδέψει αρκετές ώρες αναζητώντας τα top trends παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε και θα φοριούνται σύντομα από πλήθος γυναικών.

#1. Ugly sport

sandals
Tα είδαμε σε αμέτρητα shows και επιδείξεις και πλέον υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό και στο instagram. Tα sport sandals είναι μια τάση που μπορεί να μην σου αρέσει ιδιαίτερα αλλά είναι απίστευτα δημοφιλής αυτή τη στιγμή στα social media.

#2. Βlazers με ζώνες
Αυτή την άνοιξη θα βγάλουμε τα παλτό μας και θα μείνουμε με τα blazer που συνηθίζαμε να φοράμε τον χειμώνα μέσα από αυτά. Βάλτε μια ζώνη στη μέση και ανεβάστε τη φωογραφία σας στο instagram. Αυτό το trend σίγουρα θα κυριαρχήσει.

#3. Aξεσουάρ με πέρλες
Οτιδήποτε έχει πέρλα πάνω του θα φορεθεί πολύ την ερχόμενη άνοιξη! Κοκαλάκια μαλλιών, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια θα γίνουν το must της νέας σεζόν.

#4. Λεπτομέρειες με φτερά
Τα φτερά και τα πούπουλα είναι λεπτομέρειες που θα υπάρχουν στα ρούχα μας αυτή την άνοιξη! Θα τα βρεις είτε στο τελείωμα μιας μπλούζας ή ενός παντελονιού ή ακόμα και σε κάποια jackets και αξεσουάρ.

#5. Χρωματιστά καλσόν
Τον χειμώνα κυριαρχεί το μαύρο οπάκ καλσόν και την άνοιξη θα δούμε την επικράτηση των χρωματιστών καλσόν. Ετοιμάσου για αυτή την τάση των 80’s που θα γίνει μια από τις αγαπημένες μας τη φετινή άνοιξη.

Διαβάστε ακόμα: Τα 7 prints που λατρεύει η Chiara Ferragni και φοράει ξανά και ξανά

Keywords
Τυχαία Θέματα