H Kendall Jenner εξαφανίζει θαμπάδα και πρηξίματα από την επιδερμίδα της και σας αποκαλύπτει τον τρόπο

Η Kendall Jenner είναι νέα όμορφη, πλούσια και διάσημη. Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι είναι κάθε μέρα άψογη και χωρίς κανένα πρόβλημα όσο αφορά την επιδερμίδα της ή τα μαλλιά της. Ειδικά με το δέρμα αντιμετωπίζει κατά καιρούς θέματα όπως πρηξίματα, θαμπάδα, ξηρότητα ή ατέλειες στην περιοχή των ματιών. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την επιδερμίδα της με τις φωτογραφήσεις και τα ατελείωτα ταξίδια. Γυναίκα όπως όλες μας είναι και δεν θα μπορούσε να αντιδρά με διαφορετικό τρόπο ακόμη κι αν έχει στο πλάι της τους

πιο διάσημους facialists του Hollywood.

Έχει όμως μερικά μικρά μυστικά που τη σώζουν. Και ευτυχώς για εμάς, κατά καιρούς τα αποκαλύπτει αφού πρόκειται για προϊόντα που μπορούμε να βρούμε και να αποκτήσουμε σχετικά εύκολα. Και το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν στοιχίζουν μια περιουσία. Κάποια μάλιστα μπορεί ήδη να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας. Αν όχι μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα.

Πρώτο και καλύτερο είναι το φον ντε τεν της. Πρόκειται για το Giorgio Armani Face Fabric Foundation. Μια φόρμουλα που καλύπτει μεν τυχόν ατέλειες αλλά παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Επίσης είναι τόσο διάφανο που δεν φαίνεται καν ότι το φορά ενώ χαρίζει μια δροσερή και λαμπερή όψη.

Το δεύτερο προϊόν το οποίο βρίσκεται πάντα στην τσάντα της είναι το Avene Cold Cream Lip Cream. Όπως η ίδια λέει πάντα έχει ανάγκη από ένα καλό ενυδατικό αφού τα χείλη της αφυδατώνονται συχνά και επιβάλλεται να επαναφέρει την υγρασία τους στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η Jenner έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι είναι fan των beauty tools και αγαπημένο της είναι το Jade Roller, ένα θαυματουργό εργαλείο που απομακρύνει τα πρηξίματα. Το χρησιμοποιεί πάντα μετά από πολύωρες φωτογραφήσεις καθώς και τις μέρες που έχει κοιμηθεί ελάχιστα. Η επιδερμίδα αμέσως μετά το μασάζ με το ειδικό roller είναι άψογη και ανανεωμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Το χρώμα στα μαλλιά που θα δείτε παντού την Άνοιξη

Δείτε τι είχε η Frida Kahlo στο νεσεσέρ της

Keywords
Τυχαία Θέματα