Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνει αποκλειστική είδηση μαζί με την Ιλένια στο Πρω1νό για τη συνάντηση Σπυροπούλου-Acun

Με αποκαλύψεις ξεκίνησε και σήμερα Παρασκευή (08/02) το Πρω1νό, οι οποίες αφορούν στα τηλεοπτικά και συγκεκριμένα σε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε αποκλειστικά στην στήλη “Μέχρι να ‘ρθει η Φαίη” πως η Κωνστνατίνα Σπυροπούλου μένει στον ΣΚΑΪ και μάλιστα εντός των ημερών θα έχει και συνάντηση με τον Acun.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε συγκεκριμένα: “Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει λοιπόν. Μένει σε συνεργασία με τον Acun. Δεν ξέρουμε εάν θα κάνει το

My Style Rocks, αλλά μένει κανονικότατα και μάλιστα θα ταξιδέψει εντός των ημερών για τον Άγιο Δομίνικο.”

Ωστόσο σήμερα μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, καθώς η Φαίη λίγο πριν πει την αποκλειστική του είδηση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε να ρωτά «Που είναι η Ιλένια;»

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ξαναμπήκε στο πλατό αγκαλιασμένη με τη γλυκιά Ιλένια και το Δημήτρη Ουγγαρέζο να παρακολουθεί έκπληκτος.

Η ομάδα του «Πρωινού» μάλιστα, επέλεξε εκείνη την στιγμή να βάλει το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά», αφιερώνοντας στο ερωτευμένο ζευγάρι, τον στίχο «Μην ξαναρθείς απ’ τη δουλειά δεν το αντέχω δεν το μπορώ να σ’ αντικρίζω φιλικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Διεκόπη η παράσταση “Βερβερίτσα” λόγω προβλήματος υγείας του Νίκου Μουτσινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα