Αυτά τα microtrends θα γίνουν huge τάσεις της μόδας μέσα στο 2021!

Oι μεγάλες τάσεις που ήδη έχουμε ξεχωρίσει για το 2021 είναι τα puffer jackets, οι μάλλινες καζάκες αλλά και τα one color σύνολα, αλλά υπάρχουν και κάποια μικρότερα trends που έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν σιγά σιγά και σύντομα θα γίνουν viral. Ποια είναι αυτά τα trends;

#1. Second skin tops
Έχεις παρατηρήσει αυτά τα tops που είναι τόσο στενά που διαγράφουν ακριβώς τις λεπτομέρειες του σώματός σου;

Μπορεί να μην προτιμούνται από πολλές γυναίκες επειδή διαγράφουν όλες τις ατέλειες αλλά φέτος είναι μια χρονιά που θέλουμε να δείξουμε με αυτοπεποίθηση ποιες είμαστε και σίγουρα δεν θα πρέπει να έχουμε τέτοιες ενστάσεις και πρέπει να αγαπάμε τα σώματά μας όπως είναι. Ωστόσο, αν θέλεις να φορέσεις αυτά τα top αλλά χωρίς να δείξεις πχ. τη φουσκωμένη σου κοιλίτσα, πρόσθεσε από πάνω ένα t-shirt.

#2. Cut-out φορέματα
Aυτά τα σέξι φορέματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε όταν ο καιρός φτιάξει και η καραντίνα τελειώσει.

#3. Fisherman sandals
Τα fiserman sandals έκαναν λίγο την εμφάνισή τους το καλοκαίρι του 2020 αλλά θα γίνουν viral μέσα στον επόμενο χρόνο. O οίκος The Row ήταν από τους πρώτους που επανέφερε αυτή την τάση αλλά σιγά σιγά και άλλα brands έχουν αρχίσει να λανσάρουν νέα σχέδια που είναι αρκετά πιο οικονομικά.

#4. Ric Rac
Αυτή η λεπτομέρεια στους γιακάδες και στα peter pan collars είναι φανταστική και μάλιστα online θα βρεις diy video που θα σου δείξουν πώς θα την πετύχεις και μόνη σου.

#5. Yin & Yang
Το γνωστό αυτό σύμβολο γίνεται και πάλι μόδα και θα διακοσμεί τις μπλούζες και τα t-shirts μας όλο το 2021.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips που θα θέλεις να ακολουθήσεις άμεσα και μας τα προτείνουν οι πιο στιλάτες Γαλλίδες

Σήμερα ψωνίζουμε τα πρώτα μας σκουφάκια του Χειμώνα! Τα πιο ωραία σχέδια θα τα βρεις ΕΔΩ!

Minimal coats: Η τάση που έχουν λατρέψει οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα