GNTM 3: Η προειδοποίηση του Γιώργου Καράβα στον Ανδρέα και τα δάκρυα του παίκτη!

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δυσκολεύτηκε αρκετά στη νέα δοκιμασία αποχώρησης του Greece’s Next Top Model 3. 

Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν χορεύοντας μπροστά σε κάποια γράμματα για τις ανάγκες της promo αφίσας του νέου τραγουδιού της Τάμτα και του Mente Fuerte.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος πήρε το disadvantage από τη Ξένια και έπρεπε να χορέψει και να ποζάρει χωρίς να ακούει μουσική όπως οι υπόλοιποι παίκτες.

Η Τάμτα προσπάθησε

να τον βοηθήσει, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος του είπε: “Βάλε τον εαυτό σου σε mood ότι σου λείπει η κοπέλα σου. Αντρέα αυτό κάνε”. Μάλιστα, του έδειξε και κάποιες κινήσεις. Παρόλα αυτά, ο 19χρονος του απάντησε: “Αυτό το έχω κάνει”.

Μετά το τέλος της φωτογράφησης, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στον Ανδρέα Αθανασόπουλο και του είπε: “Αντρέα έλα λίγο. Άκουσέ με. Έχεις ένα disadvantage σήμερα. Έρχεται η Τάμτα, έρχομαι εγώ, έρχεται ο Άγγελος και προσπαθούμε να σε βάλουμε σε ένα mood. Προσπαθώ να σε επαναφέρω και γυρίζεις και βγάζεις αρνητισμό. Εμένα η θέση μου εδώ πέρα είναι να σε κοουτσάρω. Όταν έρχομαι μπροστά για να σε κοουτσάρω και με απομακρύνεις θα αναγκαστώ να μην ξαναέρθω και πρόσεξε οι συνέπειες θα είναι δικές σου, όχι δικές μου”.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά τη συζήτηση που είχε με τον coach του ριάλιτι, ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαγάπη-Δυσκολεύτηκε στη δοκιμασία αποχώρησης

GNTM 3: Η ενόχληση του Γιώργου Καράβα με τον Ανδρέα-“Νιώθω ότι με βάζεις μόνιμα σε μια…”

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση με τη Μαριαγάπη!

Keywords
Τυχαία Θέματα