Αυτά είναι τα συμπληρώματα διατροφής που θα ανακουφίσουν τα σημάδια στρες από το δέρμα σας!

Το stress είναι ιδιαίτερα έντονο τους τελευταίους μήνες και αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδας σας. Που σημαίνει θαμπάδα, λεπτές γραμμές και ακμή που προκαλεί η μάσκα προστασίας.

Ακολουθείτε πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και φροντίζετε να απλώνετε ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ. Παράλληλα, εμείς σας έχουμε μία ακόμη πρόταση.

Πρόκειται για την Premium σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για το δέρμα Advanced Nutrition Programme του Skin

Clear Biome. Το νέο συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς με καινοτόμα, patent-pending τεχνολογία μικροβιώματος .

Ένα από τα πρώτα που σχεδιάστηκαν για την αντιμετώπιση του προβληματικού και στρεσαρισμένου δέρματος ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την γαστρεντερική υγεία.

Συνδυάζει τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη βακτηρίων μαζί με βιταμίνη C για την ενίσχυση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος, οι ειδικοί διατροφολόγοι της Advanced Nutrition Programme θέλησαν να δημιουργήσουν ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής με ωφέλιμα βακτήρια για την ενίσχυση του προβληματικού και ευαισθητοποιημένου δέρματος.  

Το Skin Clear Biome δρα από μέσα προς τα έξω καθαρίζοντας και λευκαίνοντας το δέρμα, ενισχύοντας την υγεία του δέρματος, την ανοσία του οργανισμού και τη χλωρίδα του εντέρου.

Συνδυάζει τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη ωφέλιμων βακτηριδίων (S-Boulardii, B-Bifidum, L-Helveticus, L-Paracasei) με ψευδάργυρο, γνωστό για τη θετική του επίδραση στο δέρμα και την προστασία που προσφέρει από το οξειδωτικό stress.

Εκτός από την περιοχή του προσώπου σημαντική βελτίωση θα δείτε και σε σημεία του σώματος όπως το στήθος, την πλάτη και το λαιμό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Πράσινο τσάι: Δείτε τις beauty ιδιότητές του και δώστε του πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας!

Φτιάξτε μια τέλεια και μικροσκοπική καρδιά στα νύχια σας -βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα