Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Αργυρώ, απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις – «Ξέρω ποιος είναι»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά την προσωπική του νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες

να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου.

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν, έντονες αντιδράσεις, η κόρη του δημάρχου, Αργυρώ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ON time» και τη Σάσα Σταμάτη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ τοποθετήθηκε και για τα όσα είπε ο πατέρας της.

«Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Αμερική, γιατί εκεί γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν οι γονείς μου. Σε ηλικία έντεκα ετών ήρθα στην Ελλάδα, γιατί δεν άρεσε ποτέ η Αμερική στον πατέρα μου κι έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουμε οικογενειακώς στην Ελλάδα και να ξεκινήσουμε από την αρχή τη ζωή μας εδώ. Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ πολύ στην Ελλάδα, γιατί ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή και οι νοοτροπίες, οι υποδομές της μιας χώρας με την άλλη. Δεν είχα φίλους εδώ, δεν είχα παρέες. Δεν ήξερα καλά τη γλώσσα. Μέσα σε ένα καλοκαίρι έμαθα τα ελληνικά», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπέου.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για δύσκολες στιγμές που έζησε με το χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν δεκαέξι χρόνων: «Είναι δύσκολο για ένα παιδί να χωρίζουν οι γονείς του, ειδικά στην εφηβεία. Είμαι και η μεγαλύτερη αδελφή, όποτε παράλληλα είχα να σταθώ και να στηρίξω και τα αδέλφια μου, που ήταν μικρότερα».

Όσο για τον  σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους, η ίδια απάντησε:

«Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!».

Διαβάστε επίσης: 

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήταν ψυχωσωματικό, από το άγχος, το στρες, την πίεση»

Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου! Η φωτογραφία και η ιδιαίτερη ευχή

Σταμάτης Γαρδέλης: Αποχώρησε από το «I’m a celebrity, get me out of here»

Keywords
Τυχαία Θέματα