Victoria Beckham: Αποκαλύπτει την καλύτερη beauty συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ!

Ως επιτυχημένη επιχειρηματίας της beauty industry, η Victoria Beckham μπορεί πλέον με σιγουριά να λέει πως έχει δει την ομορφιά από κάθε πιθανή οπτική!

Φυσικά και δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει για το beauty brand που φέρει την υπογραφή της και που, εκτός από best selling προϊόντα μακιγιάζ, έχει μπει με προσεκτικά βήματα και κορυφαίες συνεργασίες, όπως η πιο πρόσφατη με τον Dr. Augustinus Bader, και στο χώρο του skincare.

Το πρώην Spice Girl

έχει πάρει αμέτρητες beauty συμβουλές από τους πιο σπουδαίους, ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου και, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η καλύτερη από όλες αυτές, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: “Ήταν αυτή που μου έδωσε ο Dr. Harold Lancer. Είναι δερματολόγος στο L.A. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και τον επισκέπτομαι εδώ και χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Harold Lancer (@drlancerrx)

Είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την ακμή και είναι εκείνος που με βοήθησε να την ξεφορτωθώ αφού πρώτα έδωσα μάχες και στις τρεις εγκυμοσύνες των αγοριών μου. Έχει απίστευτες γνώσεις και μία από τις συμβουλές που μου έδωσε ήταν να τρώω σολομό κάθε μέρα. Μεγάλωσα στα ’90s, τότε μας έλεγαν πως αν τρώμε λιπαρά θα παχύνουμε, αλλά ο Dr. Lancer μου έμαθε πολλά για το πόσο απαραίτητα είναι για τον οργανισμό τα καλά λιπαρά που υπάρχουν στο ψάρι και το αβοκάντο”, εξήγησε η Victoria.

Πολύ χρήσιμη και για μας η beauty συμβουλή του Dr. Lancer και μια καλή ευκαιρία να σκανάρουμε τη διατροφή μας σε σχέση με τα ευεργετικά για τον οργανισμό και την επιδερμίδα, Ω-3 λιπαρά!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Breaking news: Δεν φαντάζεστε την επόμενη συνεργασία του Στέλιου Κουδουνάρη!

Η Jennifer Lopez θέλει όλες μας να φοράμε οπωσδήποτε αυτό το skincare προϊόν!

Το καινούριο mani της Selena Gomez κρύβει μία έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα