Tortoiseshell nails: Η Camila Coelho υιοθέτησε το ωραιότερο και πρέπει να το δείτε!

Κάθε εβδομάδα η ίδια αναζήτηση: Ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σας. Εμείς σας προτείνουμε τα ωραιότερα, εκείνα που δημιουργούν οι celebrity nail artists αλλά και όσα υιοθετούν οι stars αλλά και τα it girls.

Παράλληλα σας αποκαλύπτουμε όλες τις τάσεις, εξεζητημένες και κάποιες φορές ακραίες, κομψές, minimal αλλά με έναν κοινό παρανομαστή: Είναι όλες τέλειες. 

Τα αγαπημένα μας beauty και fashion icons

φροντίζουν να μοιράζονται με τις followers, όλα τα looks μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Είναι η εφαρμογή άλλωστε απ’ όπου αντλούμε έμπνευση. Τόσο εμείς όσο κι εσείς. Και σήμερα, ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια μας δίνει μια υπέροχη ιδέα.

Πρόκειται για την Camila Coelho που απόκτησε ένα από τα ωραιότερα tortoiseshell nail looks που έχουμε δει τελευταία. Ενόψει του φθινοπώρου η συγκεκριμένη τάση επανέρχεται στο προσκήνιο και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό.

Μπορεί το σχέδιο να είναι ιδιαίτερο αλλά οι γήινες αποχρώσεις του το καθιστούν κατάλληλο για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Το συγκεκριμένο look είναι η γνωστή σε όλες σας ταρταρούγα που θυμίζει το κέλυφος της χελώνας και η Coehlo το υιοθέτησε ακολουθώντας ένα ακόμη trend, το half moon

Και όπως καταλαβαίνετε είναι ο ωραιότερος τρόπος να υποδεχτείτε τον Οκτώβριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ και να την προετοιμάσετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι σαμπουάν λούζει τα μαλλιά της η Jennifer Aniston -Θα μείνετε άφωνες!

Αν θέλετε μια αλλαγή στα καστανά μαλλιά σας δείτε το νέο look της Meghan Markle -Θα το λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα