Salma Hayek: Σπάει τα στερεότυπα της ομορφιάς και μας δείχνει τα λευκά της μαλλιά με μια selfie!

Εμείς που έχουμε ήδη λευκά, αμέσως μόλις κάνουν την εμφάνισή τους τρέχουμε στον κομμωτή μας για να τα καλύψει. Κάποιες φορές κλείνουμε το ραντεβού μέρες πριν ώστε να είμαστε ήσυχες.

Ναι, τα λευκά στη ρίζα είναι ένα “αγκάθι” που ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες αφού έχουμε πάντα στο μυαλό μας πως είναι δείγμα ωριμότητας ή γήρανσης. Όχι, δεν ισχύει και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο πιο εύκολα θα νιώσετε πιο ήρεμες.

Κι αν νομίζετε πως μόνο σ’ εσάς συμβαίνει κάνετε λάθος. Και οι celebrities έχουν λευκά. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι ο νόμος της φύσης. Με μία διαφορά φυσικά:

Έχουν στη διάθεση τους τον αγαπημένο τους haircolorist οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, του μήνα και του χρόνου επιθυμούν.

Κάποιες από αυτές δεν θα άφηναν ποτέ τη ρίζα άβαφη όπως για παράδειγμα η Jennifer Aniston που έχει δηλώσει πως είναι το μοναδικό πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει. Θα βάφει τα μαλλιά της μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Και είναι και η κατηγορία των celebrities που θεωρούν τα λευκά μαλλιά δείγμα ωρίμανσης και σοφίας. Σε αυτή ακριβώς ανήκει η Salma Hayek και το αποδεικνύει με την τελευταία της selfie που τα λευκά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Στην φωτογραφία φαίνεται η Hayek να έχει ακουμπήσει το κεφάλι της πάνω σε μια μπλε πετσέτα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια χαλαρή αλογοουρά και με τη ρίζα της φυσική, δηλώνοντας “υπερήφανη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις 23 Σεπ, 2020 στις 3:57 πμ PDT

Εσείς; Σε σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Κονσίλερ: 6 τρικ που δεν γνωρίζατε και θα σας σώσουν (video)

To cat eye της Kylie Jenner είναι απλά συγκλονιστικό και πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα