Λίτσα Πατέρα: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση του Ήλιου;

Κάθε ζώδιο επηρεάζεται διαφορετικά από τη θέση του Ήλιου. Σήμερα στο Πρω1νό η Λίτσα Πατέρα μίλησε για το πόσο επηρεάζει ο Ήλιος τα ζώδια και παρακάτω θα δεις αναλυτικά όλα όσα μας αποκάλυψε.

Ο Ήλιος είναι η εμφανής προσωπικότητά μας. Και έτσι μας επηρεάζει

με τελείως διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητά μας. Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε πως ο Ήλιος επιδρά περισσότερο στις γυναίκες καθώς συνδέεται με το πρότυπο του πατέρα.

Εάν μια γυναίκα γεννηθεί με έναν Ήλιο και κάνει ένα καλό τρίγωνο με τον Δία τότε αυτό σημαίνει πως εκείνη έχει καλή σχέση με τον πατέρα της και ο άντρας που θα διαλέξει θα είναι ένα σωστό πρότυπο άντρα. Αν το τρίγωνο που δημιουργείται είναι «χτυπημένο» τότε η σχέση με τον πατέρα σας δημιουργεί κάποια ψυχολογικά ερωτηματικά.

Όπως αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα αν το τρίγωνό σου δεν είναι χτυπημένο, τα πράγματα στη ζωή σου κατά 90% θα πάνε καλά. Ακόμα και ένα τρίγωνο με Ουρανό δείχνει ότι μπορεί να χωρίσεις αλλά θα ξαναπαντρευτείς και θα φτιάξεις και πάλι τη ζωή σου.

Αν ο Ήλιος είναι χτυπημένος τότε εσύ προσελκύεις όλα αυτά που στην πραγματικότητα δεν αντέχεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από αυτό είναι να συμβιβαστείς με τα πρότυπα που υπάρχουν γύρω σου και να προσπαθήσεις να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη.

Όσον αφορά τη Σελήνη, η Λίτσα Πατέρα είπε πως εκφράζει τη μητέρα μας και επηρεάζει επίσης τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δες στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα στη Φαίη μας για τον Ήλιο και τη σημασία του στη ζωή μας.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 29/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα -VIDEO

Οι συνήθειες των ζωδίων: Δες αναλυτικά ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εθισμοί τους

Kαρκίνος: Πώς βλέπει το κάθε ζώδιο; Με ποια έχει τέλεια χημεία και με ποια μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση;

Keywords
Τυχαία Θέματα