5 looks της Olivia Palermo που μας εμπνέουν πολύ αυτό το Καλοκαίρι

Η Olivia Palermo είναι μια από τις celebrities που πάντα μας εμπνέουν με τις στιλιστικές τους επιλογές και τις εμφανίσεις της. Η γνωστή fashionista διαθέτει εκπληκτικό στιλ και κάθε της εμφάνιση γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά. Η ίδια προτιμάει συνήθως τις μίνι φούστες, τα printed φορέματα, τα δερμάτινα κολάν και τα statement φορέματα που συνδυάζει τις περισσότερες φορές με φλατ παπούτσια.

Πριν λίγες μέρες

η Olivia πόζαρε με τον σύζυγό της και η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κομψό φόρεμα με φερμουάρ και animal print λεπτομέρειες. Η ίδια ολοκλήρωσε το outfit με μαντήλι στον λαιμό και φλατ μοκασίνια και κέρδισε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά.

View this post on Instagram

It’s a Fratelli kinda day #hisandhers

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on May 17, 2020 at 1:00pm PDT

Λίγες μέρες πριν η όμορφη fashionista με το εκπληκτικό γούστο, πόζαρε φορώντας δαντελένια μπλούζα και διαφανές μάξι φούστα με υπέροχη μαύρη δαντέλα. Η Olivia πρόσθεσε στο look μια belt bag σε κόκκινο χρώμα και λευκά loafers.

View this post on Instagram

Enjoy today’s beautiful weather safely! Excited to take Mr. B on his walk in the neighborhood equipped with my essentials in my hands-free belt bag See my stories for what’s inside #StyledbyOP

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on May 16, 2020 at 10:33am PDT

Σε αυτό το look η Olivia Palermo μας δείχνει μια από τις αγαπημένες της bold αποχρώσεις. Η ίδια ποζάρει με πορτοκαλί φόρεμα και φλατ mules και φυσικά ολοκληρώνει το look της με μια χρυσή αλυσίδα στον λαιμό, όπως προστάζει η μόδα.

View this post on Instagram

It’s #memorialday weekend and while @johanneshuebl, Mr. Butler, and I will be spending it at home, I’ve outlined my summer essentials at the link in bio They’re just as chic for a staycation as they will be for future summer getaways!

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on May 23, 2020 at 10:49am PDT

Τα printed dresses είναι πάντα αγαπημένη επιλογή της γνωστής fashionista και συνήθως θα τα ταιριάξει με loafers, mules ή ακόμα και sneakers.

View this post on Instagram

Weekend print edition

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Feb 16, 2020 at 10:10am PST

To total white look της κερδίζει τις εντυπώσεις με την απλότητά του και η ίδια προσθέτει λίγο «χρώμα» στο outfit με μια ψάθινη τσάντα. H Οlivia δίνει έξτρα πόντους styling στον εαυτό της…βάζοντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και λευκά sneakers.

View this post on Instagram

Meetings complete

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Aug 13, 2019 at 12:58pm PDT

Διαβάστε ακόμα: H Kylie Jenner είναι η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity και μας δείχνει τα 8 αγαπημένα της μαγιό για το Καλοκαίρι του 2020

4 cool τρόποι να φορέσεις το μακρυμάνικο πουκάμισο που φοράνε όλες οι influencers

9 βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου! Δες εδώ ποια trends πρέπει να υιοθετήσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα