To weekend θα φτιάξετε μόνες σας την πιο αποτελεσματική μάσκα κατά της λιπαρότητας!

Η λιπαρότητα είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σας ενοχλεί πολύ. Η μόνιμη γυαλάδα στο πρόσωπο είναι στ’ αλήθεια εκνευριστική ενώ τα σπυράκια κάνουν συχνά την εμφάνισή τους.

Κι εσείς προσπαθείτε να την αντιμετωπίσετε με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης ακολουθώντας πιστά την καθημερινή ρουτίνα. Τώρα που μένετε σπίτι κι έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε πιο σχολαστικά. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύσεις.

Θα φτιάξετε μόνες σας μια μάσκα κατά της λιπαρότητας με ενεργό άνθρακα.

Θα χρειαστείτε: Ενεργό

άνθρακας (θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε μορφή κάψουλας (2 είναι αρκετές), 2 κ.γ. ζάχαρη και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Πως θα τη φτιάξετε: Ανοίγεται τις κάψουλες με προσοχή ώστε να μην σκορπίσετε τη σκόνη. Αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.

Το μείγμα πρέπει να είναι σφιχτό και η υφή της μάσκας στέρεη όπως είναι για παράδειγμα η οδοντόκρεμα. Απλώνετε στο πρόσωπο σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και επιμένοντας στα στα σημεία που είναι ιδιαίτερα λιπαρά.

Κάνετε απαλό μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Ταμπονάρετε με μία καθαρή πετσέτα και απλώνετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα; 4 tips που θα σας βοηθήσουν!

Το μανικιούρ της Kendall Jenner έχει την απόλυτη, φθινοπωρινή απόχρωση -3 βερνίκια για να το αντιγράψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα