To messy bun που θα δημιουργήσετε μόνες σας είναι εύκολο και chic (video)

Εσείς είχατε σκοπό να μείνετε το weekend στο σπίτι. Μετά από δύο τριήμερα που δεν ησυχάσατε καθόλου ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix αφού προηγουμένως είχατε απλώσει μάσκες και eye patches. Η απόλυτη χαλάρωση δηλαδή. Οι φίλες σας όμως έχουν διαφορετική γνώμη και σχέδια και συμπεριλαμβάνεστε σ’ αυτά.

Δεν προλαβαίνετε καν να λούσετε τα μαλλιά σας και να τα στεγνώσετε έστω και πρόχειρα. Μη σκάτε. Δεν έχει έρθει

και το τέλος του κόσμου. Θα φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο messy bun. Και μάλιστα ιδιαίτερα κομψό.

Όσο αφορά το λούσιμο θα πρέπει να μάθετε, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, ότι είναι πιο εύκολο να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε ανέμελο κότσο αν δεν είναι φρεσκολουσμένα. Κι αυτό γιατί όταν είναι απόλυτα καθαρά γλιστράνε με αποτέλεσμα το έργο σας να δυσκολεύει. Επίσης γι’ αυτό υπάρχουν και τα dry shampoo.

Θα χρειαστείτε ένα λαστιχάκι, μερικά τσιμπιδάκια και δύο μικρά clips τα οποία μπορεί να είναι απλά ή να έχουν σχήμα πεταλούδας.

Ξεκινάτε κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες ώστε να τους χαρίσετε όγκο. Μπορείτε να το πετύχετε βέβαια αν απλώσετε μικρή ποσότητα dry shampoo στις ρίζες.

Πιάνετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά με το λαστιχάκι αλλά στη δεύτερη φορά που θα προσπαθήσετε να το τυλίξετε στα μαλλιά σας σταματάτε στη μέση ακριβώς ώστε τα μισά να μείνουν ελεύθερα. Στη συνέχεια παίρνετε την ελεύθερη τούφα, τη γυρίζετε προς τα μέσα και τη στερεώνετε στο λαστιχάκι. Επειδή ο κότσος είναι πολύ χαλαρός είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε τα τσιμπιδάκια τα οποία θα στερεώσετε περιμετρικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνονται. Τις τούφες που δεν μπορείτε να στερεώσετε με τα τσιμπιδάκια θα τις τιθασεύσετε με τα clips οπότε θα στολίσετε ταυτόχρονα το messy bun.

Τέλος αφήνετε ελεύθερες δύο τούφες μπροστά ώστε να γίνει το χτένισμα ακόμη πιο χαριτωμένο.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Διαάστε ακόμη:

Χαρίστε στο μπάνιο σας μια πινελιά πολυτέλειας γιατί σας αξίζει

Από σήμερα θα κάνετε contouring στη μύτη με το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα