H απίστευτη αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη: «Έκανα γάμο στο κέντρο της Αθήνας…»

Mια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά.

Η ηθοποιός είπε πως πριν κάποια χρόνια έκανε μυστικό γάμο στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν σου λέω έκανα γάμο στο κέντρο της Αθήνας, την περίοδο που έκανα τη «Λάμψη», και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας πόσο πιο κρυφό άτομο μπορείς να βρεις απέναντι σου;

Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, το κάνεις! Και εγώ το ευχαριστήθηκα…».

Η ίδια μίλησε και για τη Λάμψη και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί με τον Χρήστο Πολίτη.

«Έχω πολλά να σου πω γι’ αυτό το θέμα. Το χειρότερο ήταν ένα φιλί που έδινα στο κεφάλι του Χρήστου Πολίτη, όταν παίζαμε στη Λάμψη. Καθόταν στον καναπέ κι εγώ από πίσω τον είχα αγκαλιάσει και είχα βάλει το κεφάλι μου πάνω στο κεφάλι του και του έδωσα ένα φιλάκι στα μαλλιά. Όταν σήκωσα το πρόσωπό μου είχα μια μαυρίλα στο πηγούνι γιατί ήταν βαμμένο το μαλλί του. Και είχα ένα πηγούνι μαύρο. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ γιατί το κράτησαν το πλάνο για να μου δείξουν το “μούσι”».

H ηθοποιός είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό και για τη σεξουαλική παρενόχληση και είχε πει:

«Από τα 16 μου ήμουν στοχευμένη, ήξερα τι ήθελα από την ζωή μου. Υπήρξαν δυσκολίες με τους άντρες γιατί με είχαν στα πούπουλα. Τους λάτρεψα και με λάτρεψαν οι άντρες. Ακούω για σεξουαλική παρενόχληση και θέλω να σας πω ότι “Αν δεν εκπέμπεις ένα κύμα που είναι απαγορευτικό για σεξουαλική παρενόχληση, κανένας δεν θα σε παρενοχλήσει. Εάν δεν το εκπέμπεις και σου τύχει, σταματάει επί τόπου αν είσαι αποφασισμένη να το σταματήσεις. Δεν κατάλαβα ποτέ, την εκ των υστέρων εξέγερση για κάτι που έγινε παλιά. Δεν παρενοχλήθηκα ποτέ, γιατί δεν έδινα τέτοια εντύπωση”.

Το λέω ότι δεν παρενοχλήθηκα, γιατί δεν μου αρέσει να σκέφτεται ο κόσμος ότι όλοι έκαναν υποχωρήσεις για να φθάσουν εκεί που έφθασαν. Όχι… είχαν ταλέντο, είχαν αφοσίωση, δυναμική, δουλειά, προσήλωση και υποταγή.»

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η κόντρα; Η απίστευτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τη Μέγκι Ντρίο!

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Έχω δεχτεί μηνύματα για σεξ από γυναίκες, αλλά και από άντρες”

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την τρυφερή φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα