Μόδα και άνεση! Αυτά είναι τα 8 φλατ παπούτσια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράς ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μπότες για να δείχνεις στιλάτη και κομψή. Τα φλατ παπούτσια έχουν αποκτήσει πολλούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι πως μας αρέσουν πολύ!

Γι’αυτό και παρακάτω θα δεις όλες τις τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις για αψεγάδιαστο look και outfits που είναι άνετα και δυναμικά.

#Τετράγωνη μύτη
Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές λανσάρουν παπούτσια με τετράγωνες μύτες αυτή την άνοιξη! Φόρεσε τα δικά σου με τζιν παντελόνι ή skinny cropped παντελόνια.

#Μary

Janes
Πρόκειται για τα αγαπημένα παπούτσια της Alexa Chung. Αν τα υιοθετήσεις δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από πάνω σου.

#Αθλητικά σανδάλια
Είναι άσχημα το παραδέχομαι! Αλλά είναι τάση και όταν μια τάση είναι τόσο άσχημη το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε πως θα τη φέρουμε στα μέτρα μας. Ένα κομψό κοστούμι είναι ένας τρόπος για να φορέσεις τα αθλητικά σανδάλια και να δείχνεις κομψή!

#Μπεζ παπούτσια
Το μπεζ χρώμα είναι η απόχρωση της σεζόν τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια. Ένα ζευγάρι oxford shoes σε μπεζ χρώμα είναι μια καλή ιδέα για αυτή την περίοδο.

#Cow boots
Οι καουμπόικες μπότες έγιναν viral από την πρώτη στιγμή που τις είδαμε στα social media. Φέτος την άνοιξη συνεχίζουν να φοριούνται και μας αρέσουν πολύ πολύ! Φόρεσέ τις με μίνι φούστες και ανάλαφρα μάξι ή μίντι φορέματα.

#Mπαλαρίνες
Μπορεί να τις είχες βγάλει από την παπουτσοθήκη σου μια και καλή πριν λίγα χρόνια, αλλά φέτος επιστρέφουν!

#Με κοχύλια
Τα κοχύλια τα φοράγαμε πέρυσι την άνοιξη στον λαιμό, σε βραχιόλια αλλά και στα πόδια. Φέτος μπαίνουν πάνω στα παπούτσια μας και στα καταστήματα θα βρεις πολλά σχέδια παπουτσιών με τα συγκεκριμένα μπεζ κοχυλάκια.

#Flip flops
Μπορεί να σου φαίνεται λίγο παράταιρο αλλά οι αγαπημένες μας φλατ σαγιονάρες φέτος δεν φοριούνται μόνο στην παραλία αλλά και στις καθημερινές μας εμφανίσεις ακόμα και με τα πιο προσεγμένα μας outfits.

Διαβάστε ακόμα: H Priyanka Chopra στην πιο σέξι πρωινή εμφάνιση που έχουμε δει φέτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα