Άντρας Τοξότης: Μπήκαμε στο μυαλό του και ΑΥΤΟ ακριβώς θέλει στο κρεβάτι!

Η αλήθεια είναι πως κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι και όπως είναι λογικό άτομα του ίδιου ζωδιακού κύκλου λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο στο σεξ -αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε εσείς που είχατε σχέσεις π.χ. με πολλούς Ταύρους, Αιγόκερους και γενικά άνδρες που ανήκαν στο ίδιο ζώδιο.

Οι άνδρες Τοξότες είναι αρκετά κτητικοί στο κρεβάτι και ζηλεύουν πολύ. Για να σας ανοιχτούν θα πρέπει να σας εμπιστευτούν και να νιώσουν πολύ ασφαλείς μαζί σας. Διαφορετικά δεν θα το κάνουν ποτέ.

Πολλές γυναίκες μπορεί να μην θεωρούν τους Τοξότες άνδρες πολύ καλούς στο κρεβάτι αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σαν ζώδιο χρειάζονται καθοδήγηση. Αυτό σημαίνει πως αν τους καθοδηγήσετε θα βιώσετε ένα από τα πιο ωραία σεξ της ζωής σας.

Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στο κρεβάτι, είναι καλοί στο σεξ, έχουν πολλές φαντασιώσεις αλλά συνήθως δεν κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα. Αντίθετα περιμένουν υπομονετικά μέχρι να το κάνετε εσείς.

Σπρώξτε τους λίγο προς την κατεύθυνση που σας αρέσει και ετοιμαστείτε για ένα σεξ-εμπειρία ζωής. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσετε. Αντίθετα θα βιώσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν πρόκειται να την ξεχάσετε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις από την πρώτη ματιά αν ενδιαφέρεται για σεξ ή σχέση;

Keywords
Τυχαία Θέματα