“Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη! Έχω αφοσιωθεί στα παιδιά μου και στη δουλειά!”

Ο Μάνος Πίντζης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10”. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και για πιο προσωπικά του θέματα, όπως είναι ο έρωτας.

Ο Πίντζης αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, τόνισε πως χρειάζεται να κάνει κάποιες δουλειές στο εξωτερικό. “Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στην Ελλάδα. Γενικά στη showbiz.

Είναι δουλειές πλέον που ζεις και δεν ζεις. Έχεις και δεν έχεις. Άρα πρέπει να είσαι λίγο ευέλικτος. Ναι μεν κάνω τη δουλειά αυτή ως ηθοποιός. Αλλά με το παρουσιαστικό αυτό μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα έναν κατάλογο με κοστούμια στη Γαλλία. Οτιδήποτε τέτοιο μπορεί να μου αποφέρει μια καλή αμοιβή.”, ανέφερε.

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος, αποκάλυψε: “Η προσωπική μου ζωή δεν θα πω ότι είναι στην καλύτερη της φάση. Είναι ανύπαρκτη η προσωπική μου ζωή. Έχω αφιερωθεί στα παιδιά και στη δουλειά. Είναι η ζωή μου τα παιδιά, για αυτά τρέχω και το ξέρουν. Για αυτά μπορεί να λείπω όλο το καλοκαίρι περιοδεία, να μη τα βλέπω, να τα βλέπω μόνο μέσω βιντεοκλήσης. Το ξέρουν πολύ καλά ότι το κάνω για αυτά”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Λάουρα Νάργες: Δείτε την τούρτα-υπερπαραγωγή που έσβησε για τα γενέθλια της!

Keywords
Τυχαία Θέματα