Τριπλό «χτύπημα» σε μία ώρα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤριπλό «χτύπημα» σε μία ώρα!Παρασκευή, Αύγουστος 10, 2018 - 18:13

❱❱ Κουκουλοφόροι έκαναν «ντου» σε δύο σούπερ μάρκετ και έναν φούρνο

Σε μπαράζ εισβολών επιδόθηκε χθες μια σπείρα αδίστακτων ένοπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι «χτύπησαν» μέσα σε μόλις μία ώρα δύο σούπερ μάρκετ και ένα αρτοποιείο στη Χαλκίδα και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο μιας υπαλλήλου!

Η συμμορία των πέντε εισέβαλε στις 4.10 τα ξημερώματα στο σούπερ μάρκετ Lidl στην επαρχιακή

οδό Χαλκίδας - Δροσιάς, το οποίο την επίμαχη ώρα ήταν ανοιχτό λόγω εργασιών.

Οι δράστες, κρατώντας όπλα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σεκιουριτά που βρισκόταν στο κατάστημα, αλλά και μία υπάλληλο που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι ληστές άρπαξαν το ποσό των 3.000 ευρώ από τα ταμεία του σούπερ μάρκετ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το κλεμμένο όχημα με το οποίο είχαν φτάσει στο κατάστημα, αλλά και το αυτοκίνητο της έντρομης υπαλλήλου!

Με βαριοπούλα

Ομως η λεία δεν φαίνεται να ικανοποίησε τους επικίνδυνους κουκουλοφόρους, που κατευθύνθηκαν προς την πλατεία της Δροσιάς για να συνεχίσουν τη δράση τους!

Εκεί έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ Κρητικός και κατάφεραν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 3.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έκαναν ακόμη μία... στάση, εισβάλλοντας σε γνωστό αρτοποιείο της περιοχής. Αφού έσπασαν και εκεί την τζαμαρία, πήραν 150 ευρώ από τα ταμείο και διέφυγαν ξανά με τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συναγερμοί των καταστημάτων, που άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα μετά την παραβίαση, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες, που κάλεσαν την Αστυνομία.

Από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Χαλκίδας διαπιστώθηκε ότι μετά τις... «καταδρομικές» επιχειρήσεις στα καταστήματα οι δράστες σταμάτησαν σε απομακρυσμένη τοποθεσία στο Μουρίκι της Θήβας, όπου πυρπόλησαν τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα