To hairstyle της Naomi Watts είναι chic, κλασικό και υπέροχο για το Καλοκαίρι!

Οι τάσεις στα μαλλιά πάνε κι έρχονται κάθε σεζόν κι εσείς προσπαθείτε να τις ακολουθήσετε. Κι εμείς όμως με τη σειρά μας σας αποκαλύπτουμε τις ωραιότερες αλλά κι εκείνες που υιοθετούν οι celebrities και τα it girls. 

Από τη μία υπάρχουν τα hair trends που είναι σαν κομήτες και από την άλλη εκείνα που ήρθαν για να μείνουν. Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων είναι το bob.

Δεν προλαβαίναμε τις stars

που έκοβαν τα μαλλιά τους. Δημιουργήθηκε ολόκληρο club κι εσείς ακολουθήσατε το παράδειγμά τους αντιγράφοντας το look που ταίριαζε στο σχήμα του προσώπου σας αλλά και την υφή των μαλλιών σας.

Αν και πιστέψαμε πως θα περάσει κι αυτό, όπως τα υπόλοιπα, τελικά πέσαμε έξω. Ακόμη και τώρα οι celebrities συνεχίζουν να κόβουν τα μαλλιά τους στο συγκεκριμένο haircut και να ζητούν από τον προσωπικό τους hairstylist να δημιουργήσει τα ωραιότερα χτενίσματα.

Η Naomi Watts είναι η τελευταία που είδαμε το περασμένο weekend η οποία για τις ανάγκες φωτογράφησης σε γνωστό περιοδικό ζήτησε από τον Renato Campora, που επιμελείται τα μαλλιά της να της χαρίσει ένα ολόισιο, αυστηρό και κομψό χτένισμα που λατρέψαμε.

Ο hairstylist μάλιστα ανέβασε φωτογραφία της Watts στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας πως είναι το τέλειο look και για το Kαλοκαίρι. Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Εσείς;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora) στις 2 Αύγ, 2020 στις 11:25 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Η Jennifer Lopez καλημερίζει τους followers της με την ωραιότερη make up free selfie ever!

Βάφεις μόνη σου τα νύχια σου; 4 τέλεια προϊόντα αφαίρεσης των βερνικιών εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα