O πιο μεγάλος διαγωνισμός από την LG: Απέκτησε το ψυγείο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες!

Κάτι που έχουμε παρατηρήσει τον τελευταίο χρόνο είναι μια τάση του πληθυσμού να στρέφεται προς πιο υγιεινές συνήθειες που θα τον βοηθήσουν να χτίσει ένα πιο γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Το κλειδί για #Cleaneating είναι η ΦΡΕΣΚΑΔΑ στις πρώτες ύλες που επιλέγουμε να καταναλώσουμε! Γεύσου την Φρεσκάδα με τους  #LG #LINEAR #NatureFRESHΤΜ Ψυγειοκαταψύκτες που σε βοηθούν στις υγιεινές διατροφικές σου συνήθειες διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο!

Η LG είναι μπροστά και καινοτομεί δημιουργώντας έναν πολύ μεγάλο διαγωνισμό που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ακόμα πιο υγιεινές

διατροφικές συνήθειες.

Ώρα για Διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός (που θα τρέχει στο Instagram της LG) θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου έως και τις 25 Αυγούστου και οι δύο τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου. Μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα από τα 2  LG Linear Ψυγειοκαταψύκτες με τεχνολογία NatureFreshΤΜ.

1ο δώρο: Ψυγειοκαταψύκτης Linear με NatureFRESHTM GBP62DSNFN

2ο δώρο: Ψυγειοκαταψύκτης Linear με NatureFRESHTM GBB72PZEFN

Πώς θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό

Ο τρόπος συμμετοχής πραγματοποιείται με μερικά απλά, δημιουργικά και ευχάριστα βήματα, καθώς οι χρήστες καλούνται να ακολουθήσουν την @lg_hellas στο Instagram, να δημιουργήσουν ένα υγιεινό πιάτο με φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, να το ανεβάσουν στη φόρμα συμμετοχής και να συμπληρώσουν εκεί τα στοιχεία τους.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα 2 LG LINEAR Ψυγεία.

Η LG Electronics (LG) σχεδιάζει ψυγεία με προηγμένη τεχνολογία που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλο διάστημα, δημιουργώντας τους ψυγειοκαταψύκτες με τον καλύτερο Γραμμικό Συμπιεστή Inverter, που συμβάλλει στη διατήρηση της εμφάνισης και της γεύσης των τροφίμων.

Οι NatureFRESH ψυγειοκαταψύκτες διαθέτουν την τεχνολογία LINEARCooling που ελέγχει την διακύμανση της θερμοκρασίας προσφέροντας φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης. Επιπλέον, το ενσωματωμένο DoorCooling⁺ σταθεροποιεί περισσότερο τη θερμοκρασία στο εσωτερικό και ψύχει 32% γρηγορότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης. Συγκεκριμένα, οι αεραγωγοί στο εμπρός άνω τμήμα του ψυγείου, κατευθύνουν κρύο αέρα στα τρόφιμα που βρίσκονται στις θήκες της άνω πόρτας και η ψύξη στις πόρτες αρχίζει 15 δευτερόλεπτα αφού κλείσουν.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τους συγκεκριμένους ψυγειοκαταψύκτες να ξεχωρίζουν, είναι ο Γραμμικός Συμπιεστής Inverter της LG, που επιτυγχάνει βέλτιστη απόδοση, μειώνοντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Ακόμη, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται πιο φρέσκα χάρη στη μοναδική λειτουργία FRESHBalancer της LG, που βελτιστοποιεί τα επίπεδα της υγρασίας, απομονώνοντας το συρτάρι των λαχανικών.

Τέλος, οι LG ψυγειοκαταψύκτες εναρμονίζονται απόλυτα με την εκάστοτε κουζίνα, καθώς διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους. Η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία και στον τομέα της σχεδίασης και το NatureFRESH είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα