To hair twist της Hilary Duff είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς που θέλετε μια αλλαγή αλλά όχι δραματική

Μια αλλαγή στα μαλλιά και τη χρειάζεστε και τη θέλετε. Όχι, δεν σκέφτεστε να τα κόψετε σε bob και σε καμία περίπτωση σε bowl cut. Κάτι διακριτικό θα ήταν τέλειο ενόψει των γιορτών που θα ανανεώσει το look σας ενόψει των γιορτών. Η Hilary Duff απέκτησε το ωραιότερο hair twist

πάνω στην ώρα δίνοντας σε όλες εμάς την τέλεια ιδέα.

Η Duff έκοψε αφέλειες και μάλιστα με 90’s διάθεση. Μακριές μέχρι τα φρύδια είναι κομψές και sexy μαζί. Η Duff παράλληλα άνοιξε λίγο ακόμη τον ξανθό τόνο στα μαλλιά της και τις ταιριάζει πολύ σε συνδυασμό με τη νέα λεπτομέρεια. Υπεύθυνη τόσο για τις αφέλειες όσο και για το χρώμα είναι η celebrity hairstylist Nikki Lee.

Η ηθοποιός αποφάσισε τη συγκεκριμένη αλλαγή με αφορμή τη νέα ταινία της Disney “Lizzie McGuire” και η αλήθεια είναι πως λατρέψαμε το look της με την πρώτη ματιά.

Οι αφέλειες είναι πάντα μια υπέροχη κίνηση που μπορεί να αναβαθμίσει το κούρεμα σας όποιο κι αν είναι το μήκος ή το χρώμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας και να κλείσετε το ραντεβού σας λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή eyeliner με ένα πιρούνι (video)

H Kylie Jenner πούλησε το brand της σε μία από τις μεγαλύτερες beauty εταιρίες και ο τραπεζικός της λογαριασμός εκτοξεύθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα