To φόρεμα που φοράνε όλες οι fashionistas και έχει γίνει viral θα σου αρέσει πολύ!

H μόδα στα φετινά καλοκαιρινά φορέματα έχει ανανεωθεί πολύ με αποτέλεσμα να μπαίνουμε πάλι στη διαδικασία να κάνουμε κάποιες νέες αγορές (και η αλήθεια είναι πως τα ψώνια ποτέ δεν με χάλασαν). Υπάρχει λοιπόν ένα φόρεμα (εκτός από το ugly dress που σου είχα δείξει πριν λίγες ημέρες) που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, το φοράνε πάρα πολλές γυναίκες στο εξωτερικό ήδη και το έχουν λανσάρει πάρα πολλά brands.

Πρόκειται για τα λεγόμενα shirred dresses, δηλαδή τα φορέματα που έχουν σούρες

στο ύψος του στήθος και (κάποιες φορές) της κοιλιάς, τα βρίσκεις συνήθως σε φλοράλ ή καρό σχέδιο και φτάνουν μέχρι το γόνατο, το αστράγαλο ή είναι μίνι.

Πάρα πολλές γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να φοράνε στην καθημερινότητά τους αυτά τα φορέματα και μπορείς να τα βρεις σε πολλές εναλλακτικές  version (πιο φαρδιά ή πιο στενά) ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με cow boots, όσο ο καιρός το επιτρέπει, με ankle boots, με σανδάλια αλλά και με sneakers. Πολλά από αυτά τα φορέματα έχουν φουσκωτά μανίκια, άλλη μια τάση που αγαπάμε πολύ αυτή την άνοιξη και θα κυριαρχήσει και το καλοκαίρι.

Τα off the shoulder shirred dresses είναι εξίσου εντυπωσιακά και θα σου προτείναμε να τα επιλέξεις σε μια bold ή παλ απόχρωση.

Τα μάξι φορέματα μου αρέσουν όταν έχουν τη σούρα στη μέση γιατί έτσι δείχνει το φόρεμα πιο ωραίο και κολακεύει καλύτερα τον κάθε σωματότυπο.

Διαβάστε ακόμα: H Victoria Beckham μας δείχνει 3 εκπληκτικά ανοιξιάτικα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις άμεσα- Κάθε εμφάνισή της είναι πάντα πολύ εντυπωσιακή

Η Φαίη μας φοράει το ιδανικό φόρεμα για γαμήλιο πάρτι και…«ρίχνει» το instagram! – Αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις κι εσύ! 

4 basic τσάντες που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να περιέχει η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου- Θα θέλεις οπωσδήποτε να τις έχεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα