Το μυστικό της Khloe Kardashian για super λάμψη στην επιδερμίδα!

Η Khloe Kardashian τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά τη γέννηση της κόρης της, υποστηρίζει πως ο χρόνος που έχει για να περιποιηθεί την επιδερμίδα της είναι περιορισμένος. Κάπως υπερβολικό μας φαίνεται αλλά συνεχίζουμε.

Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθεί να ακολουθεί πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αναμειγνύει τα προϊόντα ώστε να κερδίζει χρόνο και να ασχολείται όσο περισσότερο γίνεται με τη μικρή της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 11 Ιούν, 2019 στις 9:30 πμ PDT

Πολύ συχνά το κάνουμε κι εμείς αυτό κυρίως όταν αργούμε αν ξυπνήσουμε και πρέπει να πάμε τρέχοντας στο γραφείο. Η Khloe βέβαια συμβουλεύεται τις διασημότερες facialists οι οποίες τις δίνουν απίθανες συμβουλές. Στη συνέχεια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της σε όλες εμάς με αποτέλεσμα να αποκτούμε λίγη τουλάχιστον από τη λάμψη της.

Και σε αυτήν ακριβώς τη λάμψη θα σταθούμε. Η Khloe επιθυμεί καθημερινά η επιδερμίδα της να έχει μια φυσική λάμψη χωρίς να χρειαστούν προϊόντα μακιγιάζ όπως για παράδειγμα το highlighter. Το μικρό της μυστικό είναι πρακτικό και γρήγορο. Αναμειγνύει την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα,  Drunk Elephant Lala Retro Whipped Moisturizer με το φον ντε τεν Tom Ford Traceless Foundation Stick.  Απλώνει μικρή ποσότητα των δύο προϊόντων στο πάνω μέρος της παλάμης της και με ένα kabuki πινέλο εφαρμόζει το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Elephant (@drunkelephant) στις 10 Ιούν, 2019 στις 2:05 μμ PDT

Το αποτέλεσμα είναι super λαμπερό και διακριτικό αφού αφήνει ένα διάφανο πέπλο στην επιδερμίδα. Και χρειάζονται μόλις 2-3 λεπτά για την εφαρμογή. 

Όπως καταλαβαίνετε μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Kardashian χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας προϊόντα. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το φον ντε τεν. Καλό είναι να έχει συστατικά που προσφέρουν λάμψη ή να έχει απαλούς και πολύ διακριτικούς ιριδισμούς. Μην υπερβάλλετε. Σκοπός σας είναι η φυσική λάμψη, εκείνη που έχει η επιδερμίδα όταν είναι σωστά ενυδατωμένη. 

Extra tip: Μην ξεχνάτε ότι πριν από το μείγμα πρέπει να απλώσετε το αντηλιακό σας.

Διαβάστε ακόμη:

Πεντικιούρ: Οι 5 αποχρώσεις της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε αμέσως μετά τις διακοπές!

After sun: Το προϊόν που θα σας χαρίσει μαύρισμα με διάρκεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα