To beauty προϊόν της Κυριακής

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε και μία ακόμα έρχεται αλλά δεν καταλαβαίνουμε εμείς από τέτοια γιατί έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα να μας ανανεώνουν και να μας βοηθούν να φαινόμαστε κούκλες. Καλή διάθεση χρειάζεται και ελάχιστος χρόνος.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το σημείο του προσώπου που χρειάζεται έξτρα φροντίδα: Τα μάτια. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το βράδυ της Κυριακή για έξτρα περιποίηση αφού είναι η καταλληλότερη για να χαλαρώσουμε και να απλώσουμε τα Liftactiv Micro Hyalu Patchs!

Είναι το μικρό μας μυστικό για τις λεπτές γραμμές στο “πόδι της χήνας” και το αφυδατωμένο

δέρμα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Οι 160 “μικρο- κώνοι¨με υαλουρονικό οξύ που περιέχονται στα patchs διαχέονται στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι ορατό το επόμενο πρωί, αμέσως μόλις τα αφαιρέσουμε. Έτσι για να ξεκινήσει η εβδομάδα μας τέλεια.

Τρόπος εφαρμογής: Αφαιρούμε το προστατευτικό φιλμ, θα δείτε ότι τα επιθέματα είναι στεγνά, μην σας κάνει εντύπωση αφού το υαλουρονικό οξύ είναι στεραιοποιημένο. Τα εφαρμόζουμε προσεχτικά σε στεγνό και καθαρό δέρμα ακριβώς κάτω από τη βάση των βλεφαρίδων. Αμέσως μετά, με ελαφρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλα, βοηθάμε στην σωστότερη διάχυση του υαλουρονικού οξέος.

Αφήνουμε τα επιθέματα στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το επόμενο πρωί τα αφαιρούμε σιγά-σιγά με φορά από την εσωτερική γωνία των ματιών προς την εξωτερική. Υπάρχει περίπτωση να δείτε μικρά σημάδια στο σημείο των patchs, μη δώσετε σημασία πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ερεθισμοί αφού είναι ελεγμένα και κατάλληλα για την λεπτή υφή της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.

Εκτός από τα μάτια τα Liftactiv Micro Hyalu Patchs μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις ρινοπαρειακές πτυχώσεις ακολουθώντας ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην είναι πολύ κοντά στα μάτια τα οποία πρέπει να είναι ανοιχτά κατά την εφαρμογή ώστε να μπορέσουμε να το κάνουμε σωστά.

Καλή μας εβδομάδα λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Η Lucy Hale άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά της και είναι το ωραιότερο όλων

Τα 12 ωραιότερα χτενίσματα του weekend!

Keywords
Τυχαία Θέματα