To beauty προϊόν της Κυριακής

Η Κυριακή είναι ίσως η μέρα που κάνει τις βόλτες στην πόλη να μοιάζουν με όνειρο. Αν και μπορεί να περνάμε από τα ίδια σημεία καθημερινά, την Κυριακή έχουν μια άλλη γοητεία, σαν να πέφτει ένα πέπλο που τα κάνει ομορφότερα.

Είναι η ηρεμία που αποπνέει η συγκεκριμένη μέρα και μας κάνει να τα βλέπουμε όλα αλλιώς. Κάπως έτσι αλλά σε ένα διαφορετικό τοπίο συμβαίνει και στην Νέα Υόρκη. Την πόλη-σύμβολο, την αγαπημένη της Donna Karan που δεν παραλείπει

να μας το υπενθυμίζει σε κάθε λανσάρισμα. Πάντα στις εσάνς που φέρουν την υπογραφή της σημείο αναφοράς είναι η πόλης της. Όπως ακριβώς και στο νέο άρωμα DKNY Stories όπου ουσιαστικά είναι όλες οι μικρές ιστορίες της κλεισμένες στη συσκευασία του. Το ίδιο και στην κρέμα σώματος που επιλέγουμε να γίνει το προϊόν που θα μας συντροφεύσει το φετινό χειμώνα.

Ανατολίτικο και λουλουδάτο το άρωμα του έχει αντιθέσεις όπως κάθε πόλη του κόσμου και ειδικά η Νέα Υόρκη. Η πρώτη αίσθηση που αντιλαμβανόμαστε είναι εκείνη από το ροζ πιπέρι και το εξωτικό guava. Αν και αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει την εσάνς είναι η σπάνια μαύρη ίριδα που συνδυάζεται καταπληκτικά με το ρομαντικό γιασεμί και το λευκό τσάι. Η βανίλια χαρίζει την ένταση της καθημερινότητας και της βουής, το σανταλόξυλο το μυστήριο που κρύβει η China Town και το κεχριμπάρι προσδίδει την απαραίτητη ζεστασιά που έχουμε ανάγκη στο καταχείμωνο.

Η συσκευασία τόσο του αρώματος όσο και της λοσιόν σώματος είναι ένα φόρος τιμής στην ωραιότερη πόλη του πλανήτη αφού στο κουτί κυριαρχούν εικόνες από τη Νέα Υόρκη με τον εικονικό ουρανοξύστη στο μπροστινό μέρος και τη γέφυρα του Brooklyn και το Chrysler Building στις πλαϊνές πλευρές.

Την απλώνουμε αμέσως μετά το μπάνιο για ένα διακριτικό αποτέλεσμα και τη συνδυάζουμε με το άρωμα αν θέλουμε ένταση που διαρκεί όλη μέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Ξενυχτήσατε πάλι; Δείτε τον τρόπο να δείχνετε φρέσκιες το επόμενο πρωί

Το ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος να μακρύνουν τα μαλλιά σας ευκολότερα;

Keywords
Τυχαία Θέματα