The Bachelor: Ξαφνιάστηκε με την αποχώρησή της από το reality – Οι μπηχτές στον Αλέξη Παππά

Ακόμα μία αποχώρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην τελετή των Ρόδων στο «The Bachelor». Μετά από μια εβδομάδα με καθημερινά ραντεβού και τρυφερά τετ α τετ με τις παίκτριες, ο Αλέξης Παππάς κλήθηκε να επιλέξει την κοπέλα που θα αποχωρήσει από τη βίλα.

Όσο ο καιρός περνάει, ο Αλέξης Παππάς γνωρίζει όλο και περισσότερο τα κορίτσια και εκείνες δένονται μεταξύ τους. Υπάρχουν κοπέλες, με τις οποίες ο ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά, όμως υπάρχουν κι άλλες, που ακόμα δεν τον έχουν κερδίσει.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Μετά από σκέψη, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως η κοπέλα που θα αποχωρήσει από το «The Bachelor» και δεν θα έχει άλλο την ευκαιρία να τον διεκδικεί είναι η Σταύη. Η ίδια δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κρύψει τα συναισθήματά τους, αυτά φάνηκαν.

Μετά την αποχώρησή της η Σταύη δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη: «Ξαφνιάστηκα και στενοχωρήθηκα δε σου κρύβω. Ποτέ δεν επιτρέπω σε έναν άνδρα να καταλάβει τι αισθάνεται μέσα μου. Εγώ ήμουν από την αρχή ειλικρινής με τον Αλέξη και του έδωσα ό,τι καλύτερο είχα μέσα μου αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήθελα να δει πόσο στενοχωρημένη ήμουν. Είχα μια όμορφη πορεία μαζί του και δεν το περίμενα. Έκανα φίλες, αλλά σίγουρα δεν μου άρεσε και πολύ που αποχώρησα από το παιχνίδι. Ο Αλέξης έχασε και ποτέ δεν κατάλαβε ποια πραγματικά είμαι και μάλλον χρειάζεται μια άλλη κοπέλα δίπλα του γιατί τον φοβίζουν οι δυναμικές γυναίκες».

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλεν – Τι συνέβη;

Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Όταν μου είπαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρέτησα τα πάντα»

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε πατέρας! Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα