The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλεν – Τι συνέβη;

«Λύγισε» η Έλεν στο σημερινό επεισόδιο του «The Bachelor». Αφορμή γι’ αυτό το ξέσπασμα στάθηκε το ραντεβού της Τζωρτζίνας με τον Αλέξη Παππά, καθώς εκείνος της επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Ειδικότερα, η Τζωρτζίνα είχε την ευκαιρία να δει την αδερφή της μετά από καιρό, να την αγκαλιάσει και να της μιλήσει για όσα συμβαίνουν στη βίλα.

Στη σημερινή τελετή των Ρόδων, λοιπόν, οι παίκτριες αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο ραντεβού, με την Έλεν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Στενοχωρήθηκα

πολύ που ανέφεραν πάλι το ραντεβού της Τζωρτζίνας γιατί θυμήθηκα ξανά τους δικούς μου και στενοχωριέμαι ακόμα περισσότερο γιατί αυτό το ραντεβού δεν άξιζε να το έχει η Τζωρτζίνα. Θέλω να μείνω εδώ για τον Αλέξη, είμαι εδώ για τον Αλέξη αλλά όλα έχουν και κάποια όρια», ανέφερε σε δύο συμπαίκτριές της η Έλεν.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς πλησίασε τα κορίτσια και ζήτησε από την Έλεν να του εξηγήσει τι έχει συμβεί. Τότε, η Έλεν είπε: «Στενοχωρήθηκα για το ραντεβού της Τζωρτζίνας γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Όταν μου είπαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρέτησα τα πάντα»

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε πατέρας! Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Η άφιξη του ζευγαριού στο pre – wedding party

Keywords
Τυχαία Θέματα