The Bachelor: Οι συγκινητικές προσωπικές ιστορίες του Παναγιώτη και της Ραφαέλας

Η Ραφαέλα ήταν εκείνη που τερμάτισε γρηγορότερα στην πίστα των καρτ, αλλά και εκείνη που διάλεξε ο Παναγιώτης για ένα ρομαντικό ραντεβού μαζί της στο The Bachelor. Εκεί, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες.

«Όπως σου είπα και στην πρώτη μας συνάντηση έχω τρεις γυναίκες στη ζωή μου, τη μαμά μου την αδερφή μου και τη γιαγιά μου. Η μαμά μου μένει στη Γερμανία για δουλειά. Όταν ήμουν πρώτη Λυκείου ανακάλυψε ότι έχει μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο.

Εκείνη

την ημέρα ήρθε η αδερφή μου με πήρε από το σχολείο, ήμουν 16 και πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί η μαμά μου είχε τη 12ωρη επέμβασή της και έπειτα την είδα σε πολύ χάλια κατάσταση στην εντατική», εξομολογήθηκε η Ραφαέλα.

«Μου θύμησες τον μπαμπά μου, ο οποίος είχε χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι του. Έγινε την ημέρα που εγώ θα έφευγα, θα πήγαινα προετοιμασία με μια ομάδα. Η μητέρα μου δεν μου είχε πει ξεκάθαρα τι έχει. Εμένα ήταν η ευκαιρία μου στο να παίξω ποδόσφαιρο και ήταν πολύ σημαντική στιγμή. Θυμάμαι ότι είχα πάει στο νοσοκομείο και δεν ήξερα καν ότι θα έμπαινε στην εντατική. Οι εικόνες μας μένουν», εξομολογήθηκε με την σειρά του ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε όσα είπαν στο δείπνο τους:

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης! Οι πρώτες φωτογραφίες!

Bella Hadid: Κρυφά ραντεβουδάκια με τον εγγονό πασίγνωστου ηθοποιού!

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με πρώην συνεργάτη της τρεις μήνες μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα