Παντρεύτηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης! Οι πρώτες φωτογραφίες!

Είναι μαζί περίπου 8 χρόνια και σύντομα θα γίνουν γονείς! Πριν όμως έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μαζί με την αγαπημένη του Χαρά Σαράντη ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου!

Ο παρουσιαστής, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην εκπομπή “Love It” παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο ίδιος δημοσίευσε σε instastories του μια φωτογραφία, όπου κρατά το χέρι της αγαπημένης του, λίγο πριν μπουν στο Δημαρχείο και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία.

«Έγινε

κι αυτό! Μόλις είπε ναι», έγραψε στο όμορφο ενσταντανέ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερη φωτογραφία, στο πνεύμα των ημερών, αφού ο Παναγιώτης Χατζηδάκης φορούσε μια μάσκα που έγραφε πως είναι ο γαμπρός!

Το ζευγάρι είχε συγκατοικήσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του, η οποία όπως είχε εκμυστηρευτεί σε παλιότερη συνέντευξή του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είχε γίνει στην Αντίπαρο…

«Με τη Χαρά γνωριστήκαμε στην Αντίπαρο. Τότε περνούσα μια περίοδο που δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ασχολούμαι με το άλλο φύλο. Βρισκόμουν στο χωριό μου και μιλούσα με ένα φίλο μου που ήταν στην ίδια φάση. Αποφασίσαμε να πάμε στην Αντίπαρο. Θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα μαγαζί και φεύγοντας στις 3.00 τα ξημερώματα εκείνη έμπαινε. Ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο και μείναμε εκεί όλο το βράδυ, έξω από το μαγαζί, κάτω από ένα φοίνικα. Από τότε είμαστε μαζί. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη σχέση. Η Χαρά δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και δουλεύει σε τράπεζα

Διαβάστε ακόμα:

Αλίκη Κατσαβού: Η ατάκα του γιου της για τα μαύρα ρούχα που φοράει, λόγω πένθους

Τζούλια Νόβα για πρώην σύντροφό της: «Με κλείδωνε σπίτι, δεν με άφηνε να βγω ούτε στο μπαλκόνι»

Η γκάφα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Μελίνα Μερκούρη

Keywords
Τυχαία Θέματα