The Bachelor: Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλέριας μετά την αποχώρησή της

Το The Bachelor 2 έκανε το βράδυ της Τρίτης (7/9) πρεμιέρα στον Alpha και το τηλεοπτικό κοινό αντίκρυσε τον Αλέξη Παππά σε ρόλο… Bachelor!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (10/9), ο περιζήτητος εργένης αποφάσισε στην “Τελετή των Ρόδων” να μην δώσει τριαντάφυλλο στην Βαλέρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την βίλα.

Σήμερα (11/9), η συγγραφέας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι

αγάπης.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπαθούσα να μην κλάψω. Θύμωσα λίγο με τον Αλέξη. Δήλωσα πάρα πολύ αυθόρμητα συμμετοχή, μετά το τελευταίο επεισόδιο. Είχα δει τα τις τελευταίες πέντε εβδομάδες και μου άρεσε πολύ. Χάρηκα πολύ όταν είδα ότι ήταν ο Αλέξης, μου φάνηκε πολύ συμπαθητικός.

Είμαι συγγραφέας. Έχω γράψει ένα βιβλίο και το έχω εκδώσει on line. Το κατέβασα, όμως, γιατί θέλω να το διορθώσω. Με αγχώνει πάρα πολύ αυτό το θέμα. Είναι μυθιστόρημα. Ο τίτλος είναι “The dark secrets of a party island”. Θα το ξανανεβάσω, πολύ πιθανόν», είπε αρχικά η Βαλέρια στην Ναταλία Γερμανού.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποωήφιες νύφες του ριάλιτι, η  ίδια δήλωσε πως «ελάχιστες κοπέλες ήταν καλές απέναντί μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα με σχολίαζαν. Μου έλεγαν για το μαλλί μου.  Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα. Συμπάθησα πολύ την Αθηνά New York, την Έλενα ακόμα παραπάνω, τη Φένια και τη Γιώτα».

Διαβάστε ακόμα:

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Στηβ Μιλάτος: Η πρώην σύζυγός του μιλά για τον χωρισμό τους και τη συμμετοχή του στο Big Brother

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα