Θανάσης Κουρλαμπάς για τις καταγγελίες στο κίνημα #metoo: «Ήταν ένα σοκ»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Open,  «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (16/11), ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για το σήριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», στο όποιο πρωταγωνιστεί, για τα ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τις καταγγελίες που αφορούν στο κίνημα #metoo λέγοντας τα εξής:

«Για τις καταγγελίες δεν θα αναφερθώ καθόλου. Έχουν πάρει τον δρόμο τις δικαιοσύνης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν ένα σοκ

για τον χώρο μας. Εμείς οι ηθοποιοί ακούσαμε πολλά, τα οποία δεν ισχύουν στον βαθμό που τα ακούσαμε, αλλά είναι λογικό όταν κάτι γίνεται πρώτη είδηση και είναι σε έξαρση, ο κόσμος να αντιδράει έτσι. Έγινε ένα πολύ μεγάλο μπαμ και κάθε μεγάλο μπαμ θέλει τη προσοχή του, να κατασταλάξει και να δεις τι αφήνει πίσω του. Αυτό που θέλω και εύχομαι να αφήσει και φαίνεται ότι το αφήνει πίσω του, είναι μια πολύ καλή αποδοχή από την κοινωνία για αυτούς τους ανθρώπων που βγήκαν να μιλήσουν, ώστε να δημιουργήσουμε εκείνο το πλαίσιο ασφάλειας και θαλπωρής σαν κοινωνία, στους ανθρώπους που βιώνουν άσχημες καταστάσεις και να μπορούν να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Και οι άνθρωποι που τις δημιουργούν, να παίρνουν αυτό που τους αναλογεί σαν τιμωρία, γιατί είναι ανεπίτρεπτο άνθρωποι να βιάζονται, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά στη δουλεία τους η και σε οποιοδήποτε πλαίσιο.  Πρέπει κάποια στιγμή, αυτό που συμβαίνει να το κατακεραυνώνουμε συνέχεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: 

Μαρίνα Πατούλη στο Πρω1νό: «Κάνω επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς της ζωής μου»

GNTM 4 -Ιωάννα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας

Τέλος στην κόντρα του Αλέξη Παππά με τον Κώστα Παπαδόπουλου – Η απάντηση του ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα