Survivor: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος-“Γιατί κάνεις τον ρουφιάνο;”

Στο νέο αγώνισμα ομαδικής ασυλίας του Survivor η μπλε ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και αμέσως μετά υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Πάνος Καλλίδης συζήτησε με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή, με τους οποίους σταμάτησε να κάνει παρέα λόγω των σχολίων που κάνουν.

Κατά τη διάρκεια που ο τραγουδιστής μιλούσε και έλεγε κάποια πράγματα για τον συμπαίκτη του, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε τα δικά του σχόλια. Ο Πάνος Καλλίδης εκνευρίστηκε και μεταξύ άλλων του είπε: “Βάλλομαι συνέχεια από τον James

και θέλει να με θίξει. Δεν ζήτησα τον σεβασμό μας. Μη μιλάς εσύ αγόρι μου; Εσύ γιατί μιλάς συνέχεια όταν μιλώ με τον James; Δικηγόρος του είσαι; Μην προσπαθείς James όμως να χρησιμοποιείς έτσι λάθη μου”.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ξέσπασε κατά του James Καφετζή, τον οποίο χαρακτήρισε “ρουφιάνο”. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του ως προς τον Πάνο Καλλίδη, η οποία άλλαξε αρκετά.

“Πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις.”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Η Μαρίνα για τον Διονύση-“Έφαγε την πόρτα του και τώρα τον πονάει”

Survivor: Ο Σάκης κατά του James-“Είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς”

Oprah Winfrey: Αποκάλυψε πως ο Harry της είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα