Oprah Winfrey: Αποκάλυψε πως ο Harry της είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του γιου του

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραχώρησαν στην Oprah Winfrey την πρώτη τους συνέντευξη μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική.

Τα όσα αποκάλυψαν ξάφνιασαν και φυσικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή τους  ανέφεραν πως όσο η Meghan Markle ήταν έγκυος, στο Παλάτι υπήρξε ανησυχία για το χρώμα δέρματος που θα είχε το παιδί.

“Μπορώ να σου δώσω ειλικρινή απάντηση. Σε αυτούς τους μήνες που ήμουν έγκυος, όλο αυτόν τον καιρό, είχαμε παράλληλα και την κουβέντα αυτή. Ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια.

Δεν πρόκειται να του δοθεί ένας τίτλος. Και επίσης ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί. Υπήρχαν συζητήσεις για το δέρμα του μωρού. Και τι θα σημαίνει αυτό και πώς θα μοιάζει. Δε θα πω ποιος έκανε αυτή την κουβέντα. Νομίζω αυτό θα ήταν καταστροφικό για εκείνους. Μου μεταφέρθηκε αυτό από τον Harry. Αυτές ήταν συζητήσεις που η Οικογένεια έκανε μαζί του. Και νομίζω… Δε μπορούσα να διαχειριστώ το γιατί.”. είπε η εγκυμονούσα Meghan Markle. 

Η Oprah Winfrey μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη, μίλησε στο στο CBS και στην εκπομπή This Morning και έκανε γνωστό πως ο πρίγκιπας Harry της αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που ανησυχούσε για το χρώμα δέρματος του γιου του.

Χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. 

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι δύο νέοι σπουδαστές που μπήκαν στο σπίτι του House of Fame!

Ο Κωστής Αλεξάκης επέστρεψε στο MasterChef: Τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών του

Ανθή Σαλαγκούδη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον άνθρωπο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα