Survivor: Ο Σάκης κατά του James-“Είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς”

Οι εντάσεις στο Survivor φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, καθώς στο αποψινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης τα… έβαλε με τον James Καφετζή. 

Όταν οι δύο ομάδες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης “έριξε” τα βέλη του στον συμπαίκτη του.

“Προτιμάω να μην μιλάω πριν από τους αγώνες. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αγώνισμα ασυλίας και θέλω πολύ να νικήσει η ομάδα μου. Παρ’ όλα αυτά μια ερώτηση έχω να κάνω στον James. Ας αναλογιστεί για ποιο λόγο έχουν μείνει τρεις γιατί η υπόλοιπη

ομάδα συνεχίζει να πιστεύει σε θέματα ηθικής και θα μείνω εκεί… Αρχές και αξίες δημιουργούνται σε ένα άτομο στη διάρκεια της ζωής του και όχι για να αποδείξει κάτι.”, είπε.

Ο James Καφετζής πήρε τον λόγο και απάντησε: “Σάκη, λες για ηθικές και τα λοιπά αλλά εσύ ήσουν αυτός που δημιούργησε ένταση και ύψωσες φωνές και ήσουν πάρα πολύ προκλητικός”.

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να δώσει ένα τέλος στη συζήτηση, λέγοντάς του: “Μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Oprah Winfrey: Αποκάλυψε πως ο Harry της είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του γιου του

Αυτοί είναι οι δύο νέοι σπουδαστές που μπήκαν στο σπίτι του House of Fame!

Ο Κωστής Αλεξάκης επέστρεψε στο MasterChef: Τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών του

Keywords
Τυχαία Θέματα