Survivor: Τα “καρφιά” της Κατερίνας Δαλάκα για τους Μαχητές-“Δεν πρέπει να είμαστε…”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018 η Κατερίνα Δαλάκα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τις ήττες της ομάδας της, τονίζοντας πως η ένωση επηρέασε κάπως την κατάσταση, γι’ αυτό υπάρχει η εξέλιξη αυτή.

Μάλιστα, πέταξε τα “καρφιά” της, τονίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτοκόλλητοι με την αντίπαλη ομάδα, γιατί αυτό ίσως τους βοηθάει ψυχολογικά. Ανέφερε πως οι Μαχητές παίρνουν θετικά στοιχεία από τους Διάσημους και τα εκμεταλλεύονται.

“Δεν πρέπει να είμαστε αυτοκόλλητοι με

τους Μαχητές! Το να κάνουμε παρέα ή το βράδυ να κάτσουμε μια ωρίτσα όλοι μαζί να συζητήσουμε είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να είμαστε όλη μέρα με τους Μαχητές. Νομίζω ότι έχουν μπει στη δική μας νοοτροπία και στον τρόπο ζωής μας και έχουν βελτιωθεί! Παίρνουν τα δικά μας θετικά στοιχεία και τα εκμεταλλεύονται! Τα “μυστικά” μας… Πρέπει αυτό να το μετριάσουμε! Το παιχνίδι δεν είναι ατομικό για να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του. Είμαστε ομάδες ξεχωριστές. Προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να άλλαξε και αμέσως μετά την ένωση είχαμε αρνητικά αποτελέσματα.Είναι ο θάνατος σου η ζωή μου.. θα το πω στα παιδιά εννοείται.” είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Game of Love: Έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα